Місто

У Житомирі перекриють рух по Новому бульвару задля урочистого відкриття скейт-парку

13 May 2021, 17:18

Виконком рекомендуватиме управлінню патрульної поліції в Житомирській області забезпечити перекриття Нового бульвару та охорону громадського правопорядку 15 травня 2021 року з 16.00 до 18.00 години на час проведення заходу – відкриття скейт-парку.

Проєкт рішення виконкому про відкриття скейт-парку 13 травня оприлюднили на сайті Житомирської міської ради.

«Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради: забезпечити організацію відкриття 15 травня 2021 року у м. Житомирі скейтпарку за адресою: бульвар Новий; провести видатки на проведення заходу згідно з наданими рахунками та актами виконаних робіт в межах бюджетних призначень», - йдеться у проєкті рішення.

Комунальному підприємству «ЕМЗО «Міськсвітло» доручають встановити дорожні знаки«В’їзд заборонено» при в’їзді на бульвар Новий на час проведення заходу 15 травня 2021 року з 16.00 до 18.00 години та забезпечити підключення звукопідсилюючого обладнання організаторів заходу.

Також 13 травня оприлюднений проєкт рішення міськвиконкому про те, що управління капітального будівництва міської ради має передати на баланс комунального підприємства «Зеленбуд» виконані роботи по об’єкту: «Реконструкція території благоустрою з улаштуванням скейт-парку за адресою: м. Житомир, бульвар Новий».

Нагадаємо, головна архітекторка Житомира запросила всіх бажаючих 15 травня о 16.00 год. випробувати нову спортивну локацію на Новому Бульварі, та повідомила, що загальна вартість проєкту становить 1 млн 625 тис. 527 грн.

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня 2020 року радник мера Житомира Олександр Черняхович показав проєкт нового скейт-парку, який буде знаходитися біля поліцейської станції на Новому бульварі. На позачерговій сесії міської ради 2 вересня мер Житомира Сергій Сухомлин розповів, що облаштування скейт-парку коштуватиме близько 1 млн 650 тис. грн, при цьому спонсори вже готові виділити на нього близько 1 млн грн. 22 вересня на ресурсі ProZorro оприлюднили оголошення управління капітального будівництва Житомирської міської ради про проведення тендеру на реконструкцію території благоустрою з улаштуванням скейт-парку на Новому бульварі в Житомирі, переможцем якого стало київське ТОВ «Будівельна компанія Люксбудквартал» з пропозицією 1 млн 481 тис. 808 грн 73 коп.

Відеосюжет про місцевих скейтбордистів, ролерів, самокатерів, BMX-рів, які вимушені тренуватися на вулицях міста, адже не мають іншого місця, де б змогли кататись, та мріють, щоб у Житомирі нарешті побудували скейт-парк, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: скейт-парк Новий бульвар виконком 
Матеріали по темі