Місто

На Новому бульварі у Житомирі офіційно відкрили скейт-парк

15 May 2021, 16:25

У Житомирі 15 травня на Новому бульварі відкрили скейт-парк: на урочистості прийшли як представники влади, так і юнаки зі своїми скейтами, роликами, самокатами та велосипедами.

Про це в соцмережі Facebook написав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Для катання на скейтбордах, самокатах, роликах і BMX-велосипедах тепер є облаштований майданчик! У Житомирі відкрили скейт-парк! Почали будівництво минулоріч, і як і обіцяли — весною він запрацював. Сьогодні місцеві спортсмени виконують різноманітні трюки та випробовують новий майданчик. Співфінансували з міського бюджету та спонсорськими коштами. Вдячний за підтримку та вклад у закупівлю й встановлення тренувальних конструкцій», - написав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 1 квітня 2021 року головна архітектора Житомира Ольга Бронштейн розповідала про те, що у скейт-парку встановлять 15 дерев’яно-фанерних фігур.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня 2020 мер Житомира Сергій Сухомлин розповів, що у міськраді знайшли нове місце для майбутнього скейт-парку: біля поліцейської станції на Новому бульварі.

7 серпня 2020 року радник мера Олександр Черняхович показав проєкт нового скейт-парку, який буде знаходитися біля поліцейської станції на Новому бульварі. На позачерговій сесії 2 вересня мер Житомира Сергій Сухомлин розповів, що облаштування скейт-парку коштуватиме близько 1 млн 650 тис. грн, при цьому спонсори вже готові виділити на нього близько 1 млн грн.

22 вересня на ресурсі ProZorro оприлюднили оголошення управління капітального будівництва Житомирської міської ради про проведення тендеру на реконструкцію території благоустрою з улаштуванням скейт-парку на Новому бульварі в Житомирі, переможцем якого стало київське ТОВ «Будівельна компанія Люксбудквартал» з пропозицією 1 млн 481 тис. 808 грн 73 коп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий бульвар Сухомлин скейт-парк відкриття  
Матеріали по темі