Економіка

​У Новограді-Волинському фірма місцевого депутата за 9 млн відремонтує одну із вулиць міста

17 May 2021, 14:28

Управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності Новоград-Волинської міської ради 14 травня уклало угоду з ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» на ремонт дорожнього покриття однієї із міських вулиць за 9,1 млн грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

За умовами договору, ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» мають відремонтувати до 25 грудня 2022 року дорожнє покриття вулиці Відродження.

Хоча календарний план передбачає закінчення всіх робіт на вулиці Відродження уже в листопаді цього року. Але датою закінчення ремонту буде вважатися дата прийняття в експлуатацію.

У технічному завданні вказано, що переможець тендеру має провести підготовчі роботи, влаштувати дорожні корита, щебеневі основи, влаштувати тротуари та узбіччя, бордюри та поребрики. Також підрядник має вирівняти покриття з асфальтобетонної суміші доріг та тротуарів, нанести дорожню розмітку та встановити дорожні знаки.

Очікувана вартість закупівлі становила - 12,3 млн грн. В результаті тендеру ціна знизилася на 25%. Але це завдяки первинній пропозиції ТОВ «Новоград-Волинські шляхи», бо під час самого аукціону фірми запропонованих цін не змінювали.

Конкурентом на торгах ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» виступило ТОВ «Асфальт Плюс», запропонувавши цінову пропозицію у 11,9 млн грн.

ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» зареєстроване в Житомирській області, Новоград-Волинському районі, село Майстрів. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 7,5 млн грн. Власниками фірми є Станіслав Табалюк, Юлія Табалюк та Віталій Табалюк, який є і директором фірми. Віталій Табалюк - депутат Новоград-Волинської міської ради від партії “Європейська Солідарність” та входить до постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та водних ресурсів.

За даними bi.prozorro.org, з 2020 року управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності Новоград-Волинської міської ради уклало з даною фірмою 22 угоди на 14,7 млн грн.

Нагадаємо, у перший день весни комунальники Новограда-Волинського замовили в ТОВ «Новоград-Волинські шляхи», яке належить місцевому депутату, послуги з зимового утримання доріг на 250 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер ремонт дорога вулиця Новоград-Волинський  
Матеріали по темі