Влада

​З нагоди Дня науки Зеленський нагородив ректора житомирського університету орденом, а професорці присвоїв звання заслуженої

17 May 2021, 20:14

Двох науковців з Житомира відзначили державними нагородами.

Про це йдеться в указі президента України Володимира Зеленського №195/2021 від 17 травня «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня науки», оприлюдненому на офіційному сайті.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм постановляю:

нагородити орденом «За заслуги» ІІІ ступеня ЄВДОКИМОВА Віктора Валерійовича — ректора державного університету «Житомирська політехніка»;

присвоїти почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» МИКИТЕНКО Вікторії Володимирівні — професорові кафедри Поліського національного університету, м. Житомир.

Нагадаємо, 12 травня 2021 Віктора Євдокимова переобрали ректором «Житомирської політехніки». Він був єдиним кандидатом і отримав 95% голосів виборців.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2020 року Віктор Євдокимов був обраний депутатом Житомирської міської ради від партії «Слуга народу» і очолив партійну фракцію. Зазначимо, що Євдокимов балотувався в мери Житомира: посів друге місце, отримавши 7136 голосів (12,56%) і витратив на виборчу кампанію 277 тис. грн власних коштів.

У лютому 2021 ректор «Житомирської політехніки» Віктор Євдокимов став радником на громадських засадах голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нагорода орден відзнака наука ректор професор  
Матеріали по темі