Події

​На трасі поблизу Житомира у вантажівку, в якій напередодні гасили займання колеса, на світанку врізалась інша фура

18 May 2021, 09:16

Рано-вранці 18 травня на трасі Київ-Чоп в Житомирському районі відбулось зіткнення двох вантажівок DAF. Одна з них в’їхала в припарковану край дороги фуру, злетіла в кювет і перекинулась на бік.

Подробиці події Житомир.info повідомили в пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 5 ранку 18 травня на трасі М-06, неподалік Кмитова в напрямку Києва. Водій автомобіля DAF не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку та погодні умови, скоїв наїзд на транспортний засіб, що здійснював стоянку, а саме на автомобіль марки DAF з напівпричепом. Після цього перша вантажівка з’їхала в кювет», - повідомила пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

За даними патрульних, у ДТП постраждалих немає, транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На одного з водіїв склали протокол за порушення правил здійснення стоянки.

Як уточнили Житомир.info в патрульній поліції, стоянку здійснювала вантажівка, у якої напередодні сталося загоряння колеса. Після того, як пожежу ліквідували, автомобіль залишився стояти на тому ж місці.

Нагадаємо, близько 16.00 17 травня на трасі Житомир-Київ поблизу Кмитова сталося загоряння колеса вантажівки, через що довелось на деякий час частково обмежити рух в напрямку Києва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП фура вантажівка  
Матеріали по темі