Влада

Директор житомирського КП «Центр інвестицій» звільнився після двох місяців роботи і вже є кандидат на його місце

19 May 2021, 11:17

В комунальному підприємстві «Центр інвестицій» Житомирської міської ради збираються змінити керівника.

Цю інформацію 19 травня в коментарі Житомир.info підтвердила перша заступниця мера Світлана Ольшанська.

«Директор КП «Центр інвестицій» Сабадаш написав заяву на звільнення. Вже є кандидат на посаду, він подав декларацію, пройшов співбесіди, але ще не призначений», - повідомила Світлана Ольшанська.

На посаду директора комунального підприємства «Центр інвестицій» Житомирської міської ради претендує Рудольф Гельфанд.

Ввечері 18 травня він оприлюднив декларацію кандидата на зазначену посаду.

Рудольф Гельфанд прописаний у Черкасах, фактично проживає у Києві, де з вересня 2019 року орендує квартиру загальною площею 108 кв.м.

За 2020 рік в ТОВ «САП Україна», яке займається комп’ютерним програмуванням і має німецьких засновників, Гельфанд отримав 2 млн 869 тис. 996 грн зарплати і 38 тис. 415 грн додаткового блага. Дружина підприємницькою діяльністю заробила 333 тис. 860 грн, основний вид діяльності ФОП – оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність.

Готівкою родина зберігає 118 тис. доларів та 67,6 тис. євро, на банківських рахунках у Рудольфа Гельфанда – 200 тис. 893 грн, 12 тис. 999 доларів та 4 тис. 997 євро, у дружини – 1277 грн.

Зазначимо, що на сайті Elevatorist.com є досьє Рудольфа Гельфанда, який з 2018 року працював в ТОВ «Укрпромінвест-Агро», що належить Петру Порошенку.


Нагадаємо, з 25 березня 2021 року мер призначив на посаду директора КП «Центр інвестицій» Сергія Сабадаша, який до цього працював заступником директора КП «Зеленбуд».

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 9 березня 2017 року депутати проголосували за створення КП «Центр інвестицій», метою діяльності якого є забезпечення сталого розвитку, підвищення конкурентоспроможності території міста Житомир, створення нових робочих місць та розвиток сучасної інфраструктури в місті. З квітня 2017 року «Центр інвестицій» очолював депутат Житомирської міської ради Валерій Горб, якого 2 вересня 2019 року мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив з цієї посади. Наступним керівником «Центру інвестицій» став Ігор Гречковський, який був призначений 30 вересня 2019 року. 8 грудня 2020 року мер Сергій Сухомлин звільнив Ігоря Гречковського з посади директора комунального підприємства «Центр інвестицій» Житомирської міської ради «за угодою сторін».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр інвестицій Сабадаш звільнення декларація Гельфанд КП  
Матеріали по темі