Влада

На сесії Житомирської облради збирають проголосувати за призначення 6 в.о. директорів комунальних закладів

20 May 2021, 11:20

Постійна комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів на засіданні розглянула понад 60 питань.

Про це 19 травня повідомила пресслужба Житомирської обласної ради.

«Традиційно, роботу комісія розпочала з інформації про виконання обласного бюджету та звіту голови обласної державної адміністрації.Участь у роботі комісії взяв перший заступник голови обласної ради Олег Дзюбенко, перша заступниця голови державної обласної державної адміністрації Наталія Остапченко та заступник Юрій Оханський. Серед основних питань, що вносили на розгляд депутатів стали звернення закладів медичного спрямування, що є у власності Житомирської обласної ради.Дані звернення стосувались надання згоди прийняти у власність транспорту, змін у статути закладів та штатних розписів, щодо списання лікарських препаратів у яких сплив термін придатності, надання фінансової підтримки», - йдеться у повідомленні.

Депутати, члени постійної комісії, розглянули ряд кадрових питань. Зокрема підтримали:

покласти на Меркулова Сергія виконання обов’язків директора комунального некомерційного підприємства «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я»;

Призначений в.о. директора з 26 жовтня 2020 року, на той час працював на посаді заступника директора зазначеної установи, на виборах 2015 року балотувався до обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка.

призначити Віктора Гриньова виконуючим обов’язки директора підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»;

Призначений в.о. директора з 3 березня 2021 року, був медичним директором цього підприємства, до 21 квітня 2018 року працював лікарем-психіатром медичної частини Житомирської установи виконання покарань № 8.

призначити Олександра Савченка виконуючим обов’язки директора КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини»;

Призначений в.о. директора з 26 квітня 2021 року, депутат обласної ради з фракції партії «За майбутнє», пенсіонер МВС. Призначений на посаду за пропозицією голови фракції.

призначити Лазаренко Валентину виконуючою обов’язки директора комунальної установи «Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці»;

Призначена в.о. директора з 22 квітня 2021 року, з 2019 року працювала заступником директора цього закладу, на місцевих виборах 2020 року обрана депутатом Коростенської міської ради: була першим номером списку кандидатів від Радикальної партії Ляшка.

призначити Сергія Горбаченка виконуючого обов’язки директора комунальної установи «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради;

Був звільнений з посади директора 13 листопада 2020 року і з того часу виконує обов’язки керівника, розпорядження про призначення його в.о. знайти не вдалося, 30 січня 2021 року подавав декларацію за 2020 рік.

призначити Мазяра Володимира виконуючим обов’язки директора Тетерівського дитячого будинку-інтернату.

Призначений в.о. директора з 5 квітня 2021 року, до цього працював заступником директора комунального закладу Житомирської обласної ради табір «Орлятко», що на місцевих виборах 2020 року балотувався до Житомирської районної ради від ВО «Батьківщина».

Присутні схвалили та підтримали проєкти рішень щодо кандидатури на переукладання контрактів з:

Дідиком Віталієм – директором комунального некомерційного підприємства «Обласний протитуберкульозний диспансер»;

Жалінським Віталієм – директором комунального підприємства «Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення “Дениші”»;

Заславцем Тарасом – директором комунального некомерційного підприємства «Обласне патологоанатомічне бюро»;

Донцем Олександром – головним лікарем, головним експертом Житомирського обласного центру медико-соціальної експертизи;

Кінзерською Валентиною – директором комунальної установи «Березівський психоневрологічний інтернат».

«Дані кадрові питання будуть внесені на розгляд депутатського корпусу вже 27 травня під час чергової сесії обласної ради», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирській обласній раді восьмого скликання продовжується «традиція» влаштування депутатів або членів партій, які мають фракції в раді, на посади керівників комунальних підприємств.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада призначення КП  
Матеріали по темі