Влада

Житомирська облрада вирішила ліквідувати комунальний заклад позашкільної освіти, приміщення якого здали в оренду за 1 грн

20 May 2021, 14:59

Житомирська обласна рада хоче припинити комунальний заклад позашкільної освіти «Обласний центр туризму, краєзнавства учнівської молоді», приєднавши його до комунального закладу позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості».

Відповідний проєкт рішення сесії 20 травня оприлюднений на сайті облради.

«З метою оптимізації бюджетних коштів, розглянувши пропозиції Житомирської обласної державної адміністрації від 22.04.21 №2231/2-21/45, рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань, з питань комунальної власності та майнових відносин, обласна рада вирішила припинити комунальний заклад позашкільної освіти «Обласний центр туризму, краєзнавства учнівської молоді» Житомирської обласної ради (юридична адреса: м. Житомир, вул. Перемоги, 54, код ЄДРПОУ 05418282) шляхом приєднання до комунального закладу позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради (юридична адреса: м. Житомир, вул. Троянівська, 20, код ЄДРПОУ 05418276). Вважати правонаступником комунального закладу позашкільної освіти «Обласний центр туризму, краєзнавства учнівської молоді» Житомирської обласної ради щодо майна, прав та обов’язків комунальний заклад позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради», - йдеться у проєкті рішення.

Питання планують розглянути на черговій сесії обласної ради 27 травня, у разі прийняття рішення до 7 червня працівників обласного центру туризму мають попередити про наступне звільнення або переведення у зв’язку з припиненням комунального закладу.

Нагадаємо, рішенням виконкому Житомирської міської ради від 17 лютого 2021 року Територіальному управлінню Державного бюро розслідувань, розташованому у місті Хмельницькому, здали в оренду за 1 гривню приміщення в Житомирі на вул. Перемоги, 54 площею 506,0 кв.м. В цьому приміщенні з 1987 року знаходився обласний центр туризму та краєзнавства, але 1 лютого цього року Житомирська обласна рада надіслала лист про те, що до 15 лютого центр туризму має звільнити орендоване приміщення та переміститися на вул. Троянівська, 20, де знаходиться ще один заклад облради – Центр дитячої та юнацької творчості.

Як повідомляв Житомир.info, з січня 2019 року комунальний заклад позашкільної освіти «Обласний центр туризму, краєзнавства учнівської молоді» очолює колишній заступник директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради Максим Вікарчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада туризм освіта комунальний заклад  
Матеріали по темі