Влада

​На майдані Корольова у Житомирі чиновники ОДА та облради провели флешмоб у вишиванках

20 May 2021, 16:55

На майдані Корольова у Житомирі 20 травня чиновники Житомирської ОДА та обласної ради влаштували флешмоб у вишиванках. Анонсували захід за 15 хвилин до початку.

Фото із заходу розмістили на сайті ОДА та облради.

«В урочистому заході взяли участь голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, перша заступниця голови облдержадміністрації Наталія Остапченко, заступники голови ОДА Олександр Федько, Віктор Градівський, Юрій Оханський та керівник апарату ОДА Олег Шарварко, голова обласної ради Володимир Федоренко та його заступник Володимир Ширма, а також представники структурних підрозділів облдержадміністрації та громадськість. За сприяння Житомирської обласної філармонії ім.С.Ріхтера та Житомирського обласного театру ляльок всі бажаючі змогли долучитися до флешмобу «Я у вишиванці» та заслухати музичне привітання від колективу філармонії», – повідомляють на сайті Житомирської ОДА.

Зазначимо, що анонс про захід на сайті ОДА з'явився 20 травня о 12.45 год.

«О 13.00 всі бажаючі зможуть долучитися до флешмобу «Я у вишиванці» на майдані ім.С.П.Корольова, за сприяння Житомирської обласної філармонії ім.С.Ріхтера та Житомирського обласного театру ляльок. Захід пройде за участю керівництва області», – йдеться у повідомленні.

Скріншот з сайту Житомирської ОДА, зроблений 20 травня о 16.00 год

На сайті облради зазначають, що аби вшанувати українські традиції колектив Житомирської обласної ради та депутати, що працюють у профільних комісіях, на чолі з головою обласної ради Володимиром Федоренком прийшли на роботу у вишиванках та долучились до тематичного флешмобу.

Скріншот з сайту облради

Як повідомляв Житомир.info, цьогоріч у Житомирі День вишиванки вирішили святкувати без вишиваної ходи, але з концертом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День вишиванки флешмоб ОДА облрада  
Матеріали по темі