Новини компаній

Захист деревини від несприятливих погодних умов

21 May 2021, 15:03

Деревина, піддана впливу погодних умов, повинна бути належним чином захищена. Сонце, дощ або сніг негативно позначаються на деревині, змушуючи її поступово псуватися. Навіть марки з високим опором вимагають технічного обслуговування. Як ми можемо захистити деревину від погодних впливів?

Дерево переживає відродження в сучасній архітектурі. Все частіше він з'являється як елемент будівель у вигляді вікон, дверей і фасадів. Ми також із задоволенням використовуємо їх при облаштуванні саду - збагачуючи його дерев'яними перголами, альтанками, лавками і столиками. Дерев'яні паркани - неповторне прикраса об'єкта, що відділяє його від сусідніх будинків або вулиці. Краса деревини незаперечна, а її довговічність і міцність додатково спонукають інвесторів купувати її.

Однак, вибираючи деревину на вулиці, ми повинні пам'ятати, що вона піддається впливу суворих погодних умов - сонця, дощу, граду і постійно мінливій температури нашого клімату. Тому, незважаючи на свої властивості, згодом він може втратити привабливий вигляд. Отже, він вимагає адекватного захисту. Захист деревини забезпечують правильно підібрані високоякісні просочувальні засоби.

На ринку представлено безліч продуктів, що захищають деревину від погодних умов. Як вибрати відповідний? Відповідь дуже проста: потягнутися за лаком. Це продукт, що поєднує в собі декоративні властивості плям і захисні властивості лаку. Таким чином, він захищає деревину від впливу зовнішніх факторів і в той же час надає їй привабливого вигляду.

Надміцний захисний лак VIDARON - продукт з винятковою стійкістю до руйнівних погодних умов. Він включає, серед іншого силіконова смола, що гарантує еластичність і водостійкість покриття. Крім того, лаковий морилка містить біоцид покриття, завдяки якому створювана захисна плівка стійка до цвілі, синяви і водоростям. Продукт містить TeflonTM, що підвищує стійкість деревини до погодних умов. Це єдиний продукт на ринку з 10-річною гарантією ефективного захисту. VIDARON Захисний лак-морилка доступний в 11 кольорах.



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: захист деревини вироби з дерева  
Матеріали по темі