Події

У житомирському парку жінка згубила 2-річну дитину

24 May 2021, 12:06

За минулий тиждень в Житомирській області розшукували 10 дітей.

Подробиці зникнення неповнолітніх розповіли 24 травня в пресслужбі ГУНП в Житомирській області.

«Так, серед тижня на лінію «102» зателефонувала налякана житомирянка. Жінка повідомила, що гуляла зі своїм 2-річним сином у міському парку і навіть не зрозуміла, в який момент дитина загубилась. Шукаючи хлопчика, мама дізналась від перехожих, що хтось нібито вів за руку схожу за описом дитину. На тривожне повідомлення зреагували поліцейські Житомирського райуправління. Проте, на щастя, ситуація вирішилась швидко і благополучно. Адже на одній з паркових алей люди помітили заплаканого малюка без нагляду, взяли за руку і пішли з ним шукати його маму. Уже за чверть години вони зустрілись», - розповіли в поліції.

Також упродовж тижня правоохоронці розшукали та повернули додому кількох підлітків.

«Днями у Радомишльській громаді правоохоронці шукали 14-річну юнку, яка нібито поїхала на гостини до подруги і назад не повернулась. Про подію до поліції повідомила бабуся дівчини. Перевіривши місця можливого перебування розшукуваної, поліцейські таки знайшли її у сусідньому селі, де вона розважалась із друзями», - повідомили в поліції.

Ще один 16-річний юнак з м. Коростишева 21 травня поїхав на навчання до Житомира, однак на вечір вдома не об’явився. Не було звістки про нього й на ранок наступного дня. Мобільний телефон не відповідав. Такі обставини неабияк стурбували його матір, яка повідомила про це правоохоронців. Поліцейські знайшли хлопця у гуртожитку навчального закладу, де він, як виявилось, залишився ночувати і «забув» сказати про це матері.

14-річний житель селища Пулин теж не повернувся додому після навчання. З’ясувавши, що того дня він ще й прогуляв школу, батьки надвечір звернулись за допомогою правоохоронців. Хлопчик раніше уже тікав з дому, вирушаючи у мандрівки, з яких його повертали поліцейські. От і цього разу уранці правоохоронці помітили розшукуваного на дорозі. Він ішов узбіччям у напрямку обласного центру.

«Наразі ці та інші розшукані упродовж тижня діти знаходяться під наглядом дорослих членів їх родин. У сім’ях працюють ювенальні поліцейські», - зазначили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2021 у Житомирі розшукали двох малолітніх дітей: один загубився в торговому центрі і поїхав автобусом додому, а інший – заблукав у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення дитина  
Матеріали по темі