Події

На трасі у Житомирській області зіткнулися ВАЗ та фура, один водій загинув (доповнено)

24 May 2021, 15:07

На трасі Київ — Ковель — Ягодин у Житомирській області вдень 24 травня зіткнулися автомобілі ВАЗ та Volvo. Водій легковика загинув.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні (24 травня) близько 14-ї години інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на 142 кілометрі автомобільної дороги Київ — Ковель — Ягодин трапилась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими за участі автомобіля ВАЗ та вантажівки Volvo. Внаслідок автопригоди водій автомобіля ВАЗ загинув», – йдеться у повідомленні.

На місце події патрульні поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та працівників служби ДСНС.

Рух автомобільною дорогою тимчасово ускладнений, патрульні здійснюють регулювання дорожнього руху.

Доповнено о 15:50 год. 24 травня

Згодом у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info надали більш детальну інформацію про ДТП.

«Так, на автодорозі М-07 відбулося зіткнення транспортного засобу Volvo з напівпричепом під керуванням водія, 1962 року народження, та автомобіля ВАЗ 2107, за кермом якого, за попередньою інформацією, був чоловік 1960 року народження. Водій ВАЗ загинув», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

На місці події працювали рятувальники 8-ї ДПРЧ (м. Коростень) та бригада швидкої допомоги.

Смуга руху в напрямку Києва перекрита.

Коростенська РДА уточнює, що ДТП трапилася поблизу села Зубівщина.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2021 року в селі Антопіль Андрушівської міської громади Житомирської області автомобіль ВАЗ врізався в дерево. Загинули двоє людей – 48-річний водій та 15-річний пасажир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія траса фура ВАЗ  
Матеріали по темі