Місто

​Дворівневі квартири з терасами від ЖК «Смарт Сіті» - новий рівень життя

24 May 2021, 17:07

Багато хто мріє жити у розкішних апартаментах власного двоповерхового будинку, з власним садом або принаймні прилеглою територією, де і шашличок посмажити можна і басейн для дітей поставити. Однак, зазвичай мало хто наважується змінювати міську квартиру на будинок через багато різних причин. І тому часто мрії залишаються мріями.

Проте ми маємо пропозицію, як поєднати переваги таунхаусу з міською квартирою! І розробили проєкт, який припаде до вподоби любителям простору – шикарна дворівнева квартира на верхніх поверхах в новобудові практично у центрі активності міста.

«Smart City» - це про креативні рішення, в тому числі і у плануваннях житлового простору. Зокрема, у новому проєкті новобудови на вулиці Михайла Грушевського 12 та 13 поверхи будуть відведені під дворівневі квартири з терасами зі скляним огородженням.

Безсумнівні плюси такої квартири – інноваційні технології, що використовуються у будівництві, повне підключення сучасних комунікацій, розвинена інфраструктура. Велика площа, з вільними можливостями планування та широкими для зонування дає простір для найсміливіших дизайнерських рішень та ідей, яка дає відчуття приватного двоповерхового будинку.

Серед переваг наших дворівневих квартир також слід віднести:

Чудовий вигляд на місто і можливість любуватися на нього крізь панорамні вікна. Чистіше повітря та відсутність сусідів зверху.

При наявних проектних рішеннях можливість планувати та зонувати квартиру повністю на власний смак – перший поверх виділивши під вітальню, їдальню та кабінет, а другу – для спальних кімнат. Або навпаки. Можна також на кожному поверсі виділити місце для ванних, адже система водовідведення та водопостачання дозволяє це зробити.

Велика тераса (від 11,56 м.кв. до 35,54 м.кв.), де можна розмістити сад, дитячий басейн або альтанку для відпочинку. Тераси облаштовані терасною плиткою і системою виведення вологи, тому навіть після рясного дощу вся вода виводиться через спеціальні вмонтовані канали водостоку. Така тераса створює відчуття власного подвір'я, схованого від сусідських допитливих очей.

Високий соціальний статус такого житла.

Дворівневі квартири вже давно користуються популярністю у країнах Європи та США, як альтернатива заміським будинкам для ділових людей, які цінують час та комфорт.

Тож, якщо обираєте житло, обирайте найсвіжіші ідеї!

Подробиці у центрі продажу «Smart City» за адресою: Грушевського 98а (на парковці ТРЦ Глобал зі сторони входу у речовий ринок), або за телефоном (068)390 2323 або на сайті https://www.smartcity.zt.ua/tax_apartments/dvorivnevi-kvartyry/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: таунхаус квартира житло ЖК «Смарт Сіті» 
Матеріали по темі