Новини компаній

​ Сорочки чоловічі - де купити?

24 May 2021, 17:46

Сорочки чоловічі - класика жанру. Це та річ, яка беззастережно повинна бути присутнім в шафі кожного хлопця. Особливо, якщо мова йде про класичні строгих моделях для ділових або урочистих заходів. Широкий вибір новинок і інших популярних колекцій ви знайдете на сайті інтернет-магазину одягу Bolf.

Чоловічі класичні сорочки

Класична чоловіча сорочка - це саме так сорочка, яка стала родоначальником всіх наступних видів. Тому з неї ми і почнемо наш сьогоднішній розбір.

Для класичних моделей характерні такі риси:

Прямий комір-стійка;

Довгий рукав;

Застібка на ґудзиках;

Вільний прямий або злегка приталений фасон.

Найчастіше класичні сорочки йдуть білого, чорного або світлих відтінків блакитного.

Само-собою завжди бувають відхилення, які можуть відводити класичну сорочку в сторону повсякденних, більш делікатних стилів. Наприклад: приберіть комір-стійку і відразу ж отримаєте розкутий образ. А змінивши бавовна на денім у все тієї ж моделі, ви беззастережно робите сорочку для міського способу.

Де використовувати класичну сорочку? Офіс, ресторан, театр, бізнес-зустріч, урочисті заходи, побачення - всюди, де вам заманеться. Звичайно ж в рамках пристойності, адже прийти в спортзал або на пляж буде однозначно моветоном, навіть швидше дурістю.

Міські сучасні чоловічі сорочки

Сучасні повсякденні сорочки можуть бути представлені в різних образах: це може бути класична джинсова сорочка або фланелева картата модель, модель без коміра або сорочка з коротким рукавом - все це стильно і сучасно.

Особливу популярність набирають сорочки без коміра, які спочатку ловили косі погляди з боку. Але її практичність і те, як вона вписується в повсякденні образи, дало свої плоди. Зараз це тренд номер 1 серед повсякденних сорочок сезону 2021-го року.

Матеріал чоловічої сорочки

Залежно від ціни і типу сорочки можуть використовуватися абсолютно різні матеріали, але провідні позиції займає бавовна і денім.

У класичних моделях найчастіше зустрічається саме бавовна. Більш дорогий шовк і льон краще брати в поєднанні з іншими тканинами, які додадуть їм надійності і довговічності.

Фланелеві моделі не підходять для жарких сезонів, але якщо амплітуда температури повітря в вашому регіоні досить стрибає, тоді можна надягати їх вечорами. Це досить приємна і тепла тканина.

Денім - бавовняна міцна, довговічна тканина, яка, напевно, ніколи не вийде з моди.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сорочки  
Матеріали по темі