Події

Відеокамери зафіксували, як біля ЦУМу в Житомирі автомобіль збив хлопчика на велосипеді

26 May 2021, 16:59

У Житомирі на регульованому перехресті вулиць Київської і Небесної сотні, біля ЦУМу, 25 травня автомобіль збив дитину-велосипедиста, яка їхала по пішохідному переходу.

Момент наїзду зафіксували камери «Безпечного міста». Відео 26 травня оприлюднило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«25 травня камерами відеопостереження зафіксована ДТП – наїзд на велосипедиста (хлопчик), що сталась о 11:56 в м. Житомирі на пішохідному переході по вул. Небесної сотні, в районі ЦУМу. На щастя, обійшлось без госпіталізації», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що, судячи з кадрів відео, велосипедист виїхав на регульоване перехрестя на заборонний сигнал світлофора.

Відео КП «Міський інформаційний центр»

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info розповіли, що на місце події виїжджала швидка допомога. Мати хлопчика повідомила, що дитина тілесних ушкоджень не отримала.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2021 року на регульованому перехресті вулиць Бориса Тена і Князів Острозьких у Житомирі автомобіль Volkswagen Bora здійснив наїзд на дитину, яка їхала на велосипеді. Очевидці виклали у соцмережі відео ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія велосипедист дитина  
Матеріали по темі