Новини компаній

​Чому промисловим підприємствам вигідно ставити сонячні батареї на дах?

26 May 2021, 17:16

Ціни на електроенергію в Україні безперервно зростають, за останні 10 років вартість збільшилася втричі і перспективи в цьому напрямку не дуже райдужні. Для підприємців, чий бізнес прямо залежить від кількості споживаної електроенергії, є непогана альтернатива - сонячні батареї на дах, а точніше - сонячна електростанція встановлена на даху або на землі підприємства. На великій тимчасовій дистанції автономне енергозабезпечення дозволяє заощадити значну суму грошей, які, в свою чергу, можна використовувати для розвитку бізнесу або інших цілей. Замовити солнечные батареи на крышу в Україні можна в "DELA Energy Systems". Це одна з кращих компаній в Києві, яка має багаторічний досвід в сфері відновлюваної енергії.

Навіщо бізнесу автономне енергозабезпечення?

Для створення продукту і забезпечення роботи електрообладнання на підприємстві може знадобитися чимало електроенергії, особливо у випадках використання потужних верстатів і виробничих ліній. Головні переваги використання сонячного світла як джерела енергії:

  1. Знижуються витрати на класичну електроенергію;
  2. Підприємство не залежить від цінової політики на ринку енергетики;
  3. Згодом Ви отримуєте більше вільних фінансів для розвитку підприємства;
  4. Ви робите величезний внесок у поліпшення екології на планеті.

Чому панелі краще ставити на дах?

Не секрет, що більшість сонячних панелей встановлюють саме на дах. Сучасні монтажні конструкції дозволяють закріпити батареї практично на будь-якому даху, в тому числі - на похилому.

Дах отримує 100% світла протягом усього дня, на відміну, наприклад, від фасаду або поверхні землі, де дерева і будови створюють тінь. За даними статистики саме на даху сонячні електростанції отримують найвищий показник енергоефективності.

Ціни на сонячні електростанції в Україні

Ціна сонячної електростанції в першу чергу цікавить підприємця. Сонячні батареї на дах для побутового використання зазвичай мають потужність 5-10 кВт. Для виробничих підприємств часто будують електростанції від 100 кВт, відповідно і проєкт обійдеться дорожче. Ціна сонячної електростанції залежить від:

  1. Сумарної потужності;
  2. Кількості необхідних матеріалів для монтажу;
  3. Витрат на доставку будматеріалів;
  4. Необхідність підготовки будівлі до будівництва;
  5. Компанії, в який Ви замовите послугу.

На поточний момент в Україні багато банків, які готові провести фінансування проєкту будівництва сонячної електростанції, тобто - видати кредит. Це значно полегшує доступ підприємцям до можливостей відновлюваної енергії.

Купити сонячні батареї на дах

Хочете поставити сонячні батареї на дах підприємства? Тоді краще звернутися до професіоналів. У Києві замовити дахову сонячну електростанцію під ключ можна в "DELA Energy Systems". На сайті DELA Ви можете ознайомитися з портфоліо компанії і переконатися, наскільки цей напрямок розвивається в даний час. Дізнатися вартість проєкту сонячної станції можна по телефону +38-095-300-50-50.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сонячні батареї  
Матеріали по темі