Місто

​У Житомирі через Свято морозива зібрали позачерговий виконком

27 May 2021, 10:13

У Житомирі 5 та 6 червня проведуть фестиваль – Свято морозива.

Про це йшла мова 27 травня на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради.

«Управління культури просить підтримати проєкт рішення «Про організацію проведення в місті Житомирі фестивального заходу Свято морозива Рудь». Даний проєкт рішення передбачає проведення заходу 5 червня 2021 року спільно з Житомирською ОДА та АТ «Житомирський маслозавод» на вулиці Михайлівській, території КП «Парк» за адресою Старий бульвар, 34 та на майдані імені Корольова. На Михайлівській з 12.00 до 18.00 відбудуться майстер-класи для дітей ід майстрів народної творчості, виставка-ярмарок товарів декоративного мистецтва, розміщення тематичної фотозони та музична дитяча програма. Відповідальним за дану локацію є управління культури Житомирської міської ради. На майдані імені Корольова з 11.00 буде розміщена зона активних ігор, тематичних локацій, ігри для дітей та їх родин, розіграш подарунків. Вечірня концертна програма розпочинається о 18.00 виступом творчих колективів Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера. З 20.00 до 21.30 буде грати діджей. Відповідальним за дану локацію є Житомирська обласна адміністрація та АТ «Житомирський маслозавод». На території КП «Парк» 5 та 6 червня буде розміщено зону фудкорту. Також даним проєктом рішення передбачається погодження ФОП Безноско Н. організацію святкової торгівлі морозивом на трьох локаціях», - доповіла керівник управління культури Ілона Колодій.

Організатори святкових заходів зобов’язуються забезпечити учасників святкових заходів засобами індивідуального захисту та забезпечити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, у Житомирі 5 та 6 червня 2021 вимкнуть водопостачання по всьому місту: водоканал мінятиме засувки, а потім проводитиме дезінфекцію мереж.

Як повідомляв Житомир.info, 1 червня 2021 року в Житомирі хочуть провести загальноміське свято «Країна дитинства – країна мрій» до Дня захисту дітей. План заходів тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Свято морозива Рудь  
Матеріали по темі