Влада

На сесії Житомирської обласної ради збираються затвердити нову структуру виконавчого апарату облради

27 May 2021, 10:59

У порядку денному чергової сесії є проєкт рішення про нову структуру та чисельність виконавчого апарату Житомирської облради, який був оприлюднений менш ніж за десять днів до початку сесії.

На це під час формування порядку денного чергової сесії облради, яка проходить 27 травня, звернув увагу депутат з фракції «Пропозиція» Валерій Онопрієнко.

Депутат запропонував зняти питання з порядку денного, бо воно може бути оскаржене в суді. Деякі депутати підтримали цю пропозицію, зауваживши, що питання не розглядалося на бюджетній комісії обласної ради. На це голова обласної ради Володимир Федоренко зауважив, що нова структура – сучасна і відповідає вимогам сьогодення, тому керівництво облради наполягає на її ухваленні.

Пропозицію депутата Онопрієнка поставили на голосування, але вона не набрала достатньої кількості голосів.

Зазначимо, що відповідний проєкт рішення був оприлюднений 20 травня, нова структура передбачає створення у виконавчому апараті облради п’яти управлінь.


Скріншот з додатка до проєкту рішення сесії

На сесії присутні 59 депутатів з 64 та троє народних депутатів – Богдан Кицак, Тетяна Грищенко, Дмитро Костюк (всі з фракції партії «Слуга народу»).

Нагадаємо, у затвердженому порядку денному четвертої сесії Житомирської облради було 122 питання.

Як повідомляв Житомир.info, щомісячні оклади працівників виконавчого апарату Житомирської облради у 2021 році потягнуть з бюджету 460 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада виконавчий апарат структура  
Матеріали по темі