Новини компаній

​ 5 причин інвестувати в новий житловий комплекс Гранд Бурже

28 May 2021, 10:41

Шукаєте ідеальний варіант нерухомості в передмісті столиці для інвестування? Новий житловий комплекс Гранд Бурже, який знаходиться в Бучі, спроєктовано для тих, хто цінує естетику, комфорт та безпеку. Об'єкт вирізняється ефектною архітектурою, вдалим розташуванням, повноцінною інфраструктурою та надійною системою безпеки.

Чому інвестори вибирають ЖК Гранд Бурже?

Новий житловий комплекс Гранд Бурже — амбітний проєкт, який відповідає концепції «15-хвилинного міста». Згідно з нею об'єкти інфраструктури, які необхідні для щоденного комфорту, знаходяться безпосередньо поруч. Заплановано зведення п'яти будинків висотою 16–18 поверхів. Клас нерухомості — «бізнес».

1. Надійний забудовник

Проєкт реалізує компанія Linevich Group. Забудовник працює виключно в правовому полі. На сайті проєкту та на Facebook-сторінці регулярно публікуються фотозвіти з будівельного майданчика.

2. Приваблива локація

Житловий комплекс будується у Бучі, за 25–30 хвилин від станції метро «Академмістечко». Поруч зосереджені зупинки громадського транспорту. За 2,5 км знаходиться Бучанський парк, де можна організувати пікнік, відпочити біля озера чи насолодитися велопрогулянкою.

3. Комплексна система безпеки

За суспільними просторами ведеться відеоспостереження. Заплановано систему контролю доступу на вході в під'їзди та внутрішній двір. Резиденти отримують індивідуальні ключ-картки.

Внутрішній двір закритий. Для транспорту резидентів буде облаштовано підземний паркінг. Біля комплексу заплановано гостьовий паркінг.

4. Насичена внутрішня інфраструктура

До складу комплексу увійде торгово-розважальний центр із сучасним кінотеатром, ресторанами та дитячою ігровою зоною. Працюватимуть різноманітні магазини та великий супермаркет. У дворі запроєктовано дитячі майданчики та локації для занять спортом на свіжому повітрі.

5. Ергономічні планування

На продаж виставлені однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Площа житлового простору варіюється від 30 кв. м до 133 кв. м. Для нерухомості характерні світлі спальні та вітальні, ергономічні кухні й санвузли. Висота стель — від 2,75 до 3,2 м. Квартири здаються в стані «під ремонт». Є можливість придбати помешкання з дизайнерським ремонтом.

Якщо ви зацікавлені у купівлі квартири в ЖК Гранд Бурже, телефонуйте та приїжджайте до відділу продажу. На офіційному сайті можна замовити зворотний дзвінок.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК Гранд Бурже  
Матеріали по темі