Місто

З бюджету Житомира виділили 200 тис. грн на понтон для чемпіонату України і 440 тис. грн на три електропідйомники

28 May 2021, 12:39

З міського бюджету виділили 200 тис. грн на проведення в Житомирі чемпіонату України з веслування і 440 тис. грн на встановлення електропідйомників у двох багатоповерхівках.

Питання перерозподілу бюджетних коштів розглядали на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 27 травня, проєкт рішення був оприлюднений 26 травня.

«Відповідно до звернень управління у справах сім’ї, молоді та спорту є необхідність провести перерозподіл 200 тис. грн для підготовки до проведення чемпіонату України з веслування. Перерозподіл проводиться з інших напрямків видатків по тому самому розпоряднику», - повідомила директор департаменту бюджету та фінансів Діна Прохорчук.

Перша заступниця мера Світлана Ольшанська уточнила, що проведення чемпіонату заплановане на кінець червня і управлінню треба закупити понтон для проведення змагань на належному рівні.

«Понтон буде переносний, мобільний, і ми зможемо його використовувати постійно», - сказала Ольшанська.

За зверненням управління житлового господарства 440 тис. грн спрямовується на встановлення електричних підйомників для забезпечення безперешкодного доступу маломобільних груп населення в під'їздах за адресами: проспект Миру 17 (295 тис. грн, два підйомники) та вул.Кібальчича, 4 (145 тис. грн, один підйомник). Кошти перенаправлені від управління комунального господарства за рахунок економії під час реалізації проєкту з розвитку системи теплопостачання.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні міськвиконкому першим питання проєкт рішення про організацію проведення в місті Житомирі 5-6 червня фестивального заходу «Свято морозива Рудь».

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2020 року Житомир отримав два автомобілі з підйомниками для послуги «соціальне таксі», які були придбані за кошти державної субвенції та коштували 2,4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком бюджет підйомник чемпіонат  
Матеріали по темі