Влада

В Житомирській ОДА проводять конкурс на посаду начальника відділу «діджиталізації»

31 May 2021, 16:08

В Житомирській облдержадміністрації проводять конкурс на посаду начальника відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації: документи подали троє кандидатів.

Про це 31 травня Житомир.info повідомили в службі управління персоналом апарату Житомирської ОДА.

«Документи подали три особи, сьогодні відбулося тестування, яке пройшли дві особи. Далі будуть наступні етапи конкурсу», - розповіла керівник служби Людмила Бугайова.

Зазначимо, що інформація про конкурс була оприлюднена на порталі вакансій державної служби 19 травня, документи приймали до 26 травня 2021 року.

Основні вимоги до кандидатів:

освіта ступінь вищої освіти не нижче магістра;

досвід роботи досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років;

володіння державною мовою вільне володіння державною мовою.

«Здійснює керівництво діяльністю Відділу та несе персональну відповідальність за організацію та результати діяльності Відділу із забезпечення реалізації державної політики у сфері: цифровізації, цифрових трансформацій, цифрового розвитку; цифрових інновацій та технологій; електронного урядування та електронної демократії; розвитку цифрових навичок та цифрових прав громадян; відкритих даних, розвитку регіональних електронних інформаційних ресурсів та інтероперабельності; розвитку інфраструктури широкосмугового доступу до Інтернету та телекомунікацій; надання електронних та адміністративних послуг; розвитку ІТ-індустрії», - йдеться в описі посадових обов’язків начальника відділу.

Нагадаємо, розпорядженням від 24 березня 2021 року голова ОДА Віталій Бунечко утворив відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням від 8 липня 2020 року голова ОДА Віталій Бунечко змінив штатний розпис апарату облдержадміністрації: з 1 липня 2020 року з’явилася окрема посада заступника голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та взаємодії з правоохоронними органами. Згодом повноваження зазначеного заступника розділили і тепер у Віталія Бунечка є заступник з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, а посада заступника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації залишається вакантною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА конкурс цифровызація відділ вакансія діджиталізація  
Матеріали по темі