Події

У водоймі поблизу спиртзаводу житель Житомирської області виявив тіло чоловіка

1 June 2021, 10:25

У місті Чуднів Житомирської області у водоймі біля місцевого підприємства 30 травня виявили тіло чоловіка.

Про це 31 травня повідомив адміністратор Facebook-спільноти «Підслухано Чуднів».

«Вчора (30 травня) на водоймі біля спиртзаводу втопився чоловік», – йдеться у дописі.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли, що загиблий – місцевий житель, 1956 року народження.

«30 травня, близько 16:45, до поліції надійшло повідомлення від жителя м. Чуднова про виявлення ним у водоймі поблизу місцевого заводу тіла чоловіка. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Особу загиблого встановили: це місцевий житель, 1956 року народження. Тіло було направлено для проведення судово-медичної експертизи», – поінформували у поліції.

У Facebook-спільноті «Підслухано Чуднів» з посиланням на джерела у правоохоронних органах уточнюють, що загиблий чоловік був неодноразово судимим за крадіжки, загальний його «стаж» перебування у неволі складає до 25 років. Постійного місця проживання чоловік не мав.

Нагадаємо, 25 травня 2021 року в місті Коростень Житомирської області на березі річки було виявлене тіло місцевого жителя, 23-річного Сергія Тищенка, якого декілька днів розшукували рідні.

Як повідомляв Житомир.info, 7 травня 2021 року в річці Гуйва неподалік села Зарічани Житомирського району рибалка помітив тіло людини. Рятувальники вилучили його з води. Загиблим виявився 37-річний військовослужбовець Віктор Гарбар, житель села Вертокиївка Житомирського району, який зник 16 квітня 2021 року та перебував у розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик Чуднів  
Матеріали по темі