Події

У Коростені на пожежі загинули батько та син, ще одного чоловіка госпіталізували з отруєнням чадним газом

4 June 2021, 10:14

У Коростені в ніч на 4 червня сталася пожежа в житловому будинку: двоє людей загинули, ще одного чоловіка з отруєнням госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«О 00:39 04 червня за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що в м. Коростень. На місце події було негайно скоординовано два чергових відділення рятувальників. По прибуттю в будинку спостерігалась сильна задимленість. У ході гасіння в оселі були виявлені тіла двох чоловіків – батька та сина, 1945 та 1981 р.н. відповідно. Крім того, із попереднім діагнозом отруєння чадним газом госпіталізовано до Коростенської міської лікарні їхнього знайомого, який заходив до них у гості. Коли розпочалась пожежа, то він зміг покинути будинок самостійно ще до прибуття рятувальників, але потім все ж таки звернувся до них по допомогу, оскільки йому стало зле.

О 00:47 пожежу локалізували та о 02:10 ліквідували. Внаслідок пожежі знищено диван, пошкоджено домашні речі в кімнаті. Попередня причина займання – необережність під час паління. Але остаточні обставини з’ясовуються фахівцями», – йдеться у повідомленні.

Місцеві кажуть, що чоловіки разом випивали, що і могло стати причиною пожежі.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2021 року жителька Коростеня помітила пожежу в сусідньому будинку та зателефонувала на «101», однак врятувати господаря не встигли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Коростень застілля загиблі  
Матеріали по темі