Влада

Працівників житомирської поліції змушують вакцинуватися, бо не буде ні відпусток, ні підвищення, в ГУНП примус спростовують

4 June 2021, 10:30

До редакції Житомир.info звернулися працівники житомирської поліції, яких змушують вакцинуватися від COVID-19.

Надіслали скріншоти листування з внутрішньої Viber-групи.

«Інформую, що з 3 червня 2021 року при підготовці матеріалів на заохочення, отримання чергових спеціальних звань, призначення (в порядку переведення, просування по службі, надання відпусток (вихід з відпусток), відрядження, навчання, надання будь-яких довідок, копій документів, здійснюється виключно за наявності довідки про проведення вакцинації від COVID-19», - написав керівник одного з підрозділів поліції.

Водночас в головному управління Нацполіції в Житомирській області запевнили, що вакцинація – добровільна, ніякого примусу немає.

«В головному управління Нацполіції в Житомирській області жодних офіційних вказівок з приводу примушення до вакцинації особового складу немає. Щеплення усі працівники поліції проходять у добровільному порядку», - сказала 4 червня в коментарі Житомир.info заступник начальника відділу комунікації ГУНП Ольга Номерчук.

Нагадаємо, в Житомирській області мають вакцинувати майже 5 тис. працівників критично важливих структур державної безпеки (ДСНС, Нацполіція, Нацгвардія, СБУ, Держприкордонслужба, військовослужбовці ЗСУ, МВС).

Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2021 року в Житомирі розпочалась вакцинація співробітників патрульної поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вацинація коронавірус ГУНП вакцина поліція  
Матеріали по темі