Події

Вночі у Житомирі затримали харків’янина, який розмальовував будівлю суду

4 June 2021, 15:06

У ніч з 3 та 4 червня в Житомирі співробітники Служби судової охорони затримали молодика, який розмалював будівлю суду.

Про це повідомляє пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області.

«У ніч з 3 на 4 червня наряд співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області затримав та передав поліції молодого чоловіка, який розмалював стіни Житомирського окружного адміністративного суду на вулиці Малій Бердичівській», – йдеться у повідомленні.

Подія трапилася близько півночі. Капрал Служби Сергій Остальський ніс службу в складі добового наряду, забезпечуючи безпеку та охорону будівлі суду. За допомогою камер відеоспостереження він побачив чоловіка, що аерозольною фарбою обмальовував фасад адмінбудівлі.

Співробітник Служби оперативно відреагував на подію та затримав правопорушника. Наряд повідомив про подію співробітників поліції, які прибули до суду та склали на чоловіка відповідні матеріали. Молодика передали до міськвідділу поліції для встановлення всіх обставин. Правопорушником виявився 21-річний харків’янин.

Як повідомляв Житомир.info, 2 грудня 2019 року працівники Територіального управління Служби судової охорони в Житомирській області взяли під охорону три суди у Житомирі. 13 грудня того ж року Служба взяла під охорону приміщення ще трьох судів у Житомирі, завершивши повну передачу всіх 6 судів під спеціалізовану охорону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Судова охорона хуліганство  
Матеріали по темі