Події

У Житомирі судили чоловіка, який впав у тролейбусі та розбив скло дверей

6 June 2021, 12:35

Богунський районний суд м. Житомира розглядав справу про адміністративне правопорушення у транспорті: пасажир, перебуваючи в салоні тролейбуса, не тримався за поручні, впав та розбив скло задніх дверей. Суд визнав чоловіка винним у скоєнні адмінправопорушення, однак обмежився усним зауваженням.

Постанову щодо вказаного адміністративного правопорушення Богунський районний суд м. Житомира ухвалив 20 травня 2021 року. У Єдиному реєстрі судових рішень постанову оприлюднили 25 травня.

Сам інцидент трапився 26 квітня цього року.

«ОСОБА_1 26.04.2021 о 19 годині 25 хвилин в м. Житомирі по вул. Київська, 43, перебуваючи як пасажир в транспортному засобі тролейбусі (…), маршруту № 3, під час руху тролейбуса, пересуваючись по салоні, не тримався за поручні та впав, у результаті чого розбив скло задніх дверей транспортного засобу», – йдеться у постанові.

Зазначено, що у суді чоловік свою вину у вчиненні правопорушення визнав та розкаявся.

Врешті, суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП, однак звільнив його від адміністративної відповідальності у зв`язку з малозначністю вчиненого й обмежився усним зауваженням.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2019 року на вулиці Вітрука в Житомирі водійка тролейбусу, щоб уникнути зіткнення з легковим автомобілем, різко загальмувала. Дві жінки через раптове гальмування впали і травмувалися. Потерпілих забрала «швидка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус суд пасажир  
Матеріали по темі