Місто

​ЖК «Grand City Dombrovskyi» не потрібно рекламувати, він говорить сам за себе

7 June 2021, 10:36

Починаючи від ТЦ «Дастор» ідо ЗАТ «Житомирські ласощі» виростають «на очах» секції житлового кварталу. Це найдинамічніший проект з площею в 5,3 га в м. Житомир. За 2 роки будівництва вже повністю збудовано конструктив 1-5 секцій: 1-3 секції вже введено в експлуатацію та передано на баланс ОСББ, 4 секція на етапі здачі, 5 секція повністю збудована та ведуться внутрішні роботи, а 6, 7 та 12 секції – в процесі будівництва.

Наразі є можливість придбати квартиру за найвигіднішою ціною у 12-ій секції. Це окремий монолітний будинок - найвищий в комплексі, який матиме 14 поверхів з індивідуальним газовим опаленням, оснащений двома ліфтами та з дитячим садочком на 1-му поверсі. Має цікаве планування, зручне розміщення та включає в себе: 1 кімнатні квартири (від 42 м2 до 50 м2), 2 кімнатні квартири ( від 52 м2 до 63 м2) та 3 кімнатну квартиру (82 м2).

Забудовником передбачено повністю закриту територію з тенісним кортом, мініфутбольним полем зі штучним покриттям, спортивними тренажерами та дитячим майданчиком

ЖК «Grand City Dombrovskyi» має ряд переваг, на які слід звернути увагу:

  • це проєкт надійного забудовника, який в м. Житомир збудував та ввів в експлуатацію такі комплекси як ЖК «Полісся» та ЖК «Перлини Корбутівки», тому і завоював у житомирян неабияку довіру та 4 роки підряд отримує нагороду «Найкращого Забудовника» в м. Житомир.
  • комплекс знаходиться в зручному для життя місці, має чудову транспортну розв’язку, повністю закриту територію з мініфутбольним полем, тенісним кортом, дитячими ігровими майданчиками та зонами відпочинку.
  • забудовником підведено ВСІ КОМУНІКАЦІЇ (електрика, газ, водопостачання, водовідведення) на ВСІ 15 СЕКЦІЙ, та створена управляюча компанія ОСББ на весь комплекс, а це вагомий аргумент: всі секції та безпосередньо квартал вцілому буде зданий у визначені терміни.

ЖК «Grand City Dombrovskyi» – ідеальне місце для комфортного життя та надійне місце для розміщення інвестицій!

Адреса центру продажу: вул. Домбровського, 3, парковка ТЦ «Дастор», телефонуйте за номером (097) 330 20 40.

«Grand City Домбровський» – місце, де хочеться жити.

https://grandcity.zt.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новобудова будинок квартира ЖК  
Матеріали по темі