Влада

Екскерівник Тетерівського будинку-інтернату судиться з Житомирською облрадою через своє звільнення

7 June 2021, 12:00

Олександр Поліщук, якого голова Житомирської облради Володимир Федоренко розпорядженням від 2 квітня 2021 року звільнив з посади виконуючого обов’язки директора Тетерівського дитячого будинку-інтернату, вважає звільнення незаконним і звернувся до суду.

Богунський районний суд м. Житомира ухвалою від 28 квітня 2021 року відкрив провадження з позовною заявою Олександра Поліщука до Житомирської обласної ради, Тетерівського дитячого будинку-інтернату Житомирської обласної ради, про визнання незаконним та скасування розпорядження про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Нагадаємо, колектив комунальної установи «Тетерівський дитячий будинок-інтернат» Житомирської обласної ради 1 квітня 2021 року звернувся до голови облради Володимира Федоренка з проханням залишити на посаді керівника закладу Олександра Поліщука, який з 2 квітня 2019 року був призначений в.о. директора.

Скріншот з ухвали суду

Чергове засідання у справі призначене на 16 червня 2021 року.

Як повідомляв Житомир.info, в.о. директора Тетерівського дитячого будинку-інтернату Житомирської обласної ради з 5 квітня 2021 року призначений Володимир Мазяр, який працював заступником директора табору «Орлятко» (комунальний заклад Житомирської обласної ради, який знаходиться в селі Левків), є членом ВО «Батьківщина» і на місцевих виборах 2020 року від цієї партії балотувався до Житомирської районної ради.

В Житомирській обласній раді восьмого скликання продовжується «традиція» влаштування депутатів або членів партій, які мають фракції в раді, на посади керівників комунальних підприємств. Зокрема, в останні дні травня 2021 року голова облради Володимир Федоренко підписав кілька кадрових розпоряджень, призначивши на посади керівників комунальних підприємств двох депутатів облради з фракції «За майбутнє» та члена Радикальної партії Ляшка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інтернат облрада Поліщук Тетерівський інтернат суд  
Матеріали по темі