Політика

Нардепи від «Слуги Народу» взяли участь у відкритті «Прозорий офіс» на Польовій

8 June 2021, 09:29

У Житомирі відкрили сучасний ЦНАП у форматі «Прозорий офіс». На відкриття завітали народні депутати України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко, Анатолій Остапенко та Ігор Герасименко.

За словами Арсенія Пушкаренка, незабаром у кожній громаді Житомирської області люди зможуть швидко та якісно отримувати послуги, адже це пріоритетне питання для команди «Слуга Народу».

«У нас 21 ЦНАП був відкритий за підтримки ULEAD, загалом у нас створено 41 ЦНАП в Житомирській області. Нам залишилось не так багато відкрити центрів надання адміністративних послуг для того, щоб вся Житомирська область, всі громади були з такими сучасними центрами. Завдання президента Володимира Зеленського і нашої команди «Слуга Народу» - це держава в смартфоні, всі послуги максимально в цифровому форматі, швидко, якісно і прозоро», - говорить народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.


Житомирський ЦНАП облаштували в приміщенні колишньої Корольовської районної ради на площі Польовій. Реконструкцію розпочали три роки тому. За сприянням народного депутата України від політичної партії «Слуга Народу» Ігоря Герасименка, Житомирський ЦНАП отримав техніку та меблі на 10 мільйонів гривень. Зокрема, це понад 850 одиниць меблів та більш як 300 одиниць комп’ютерної техніки.

Наразі місцеві можуть тут отримати близько чотирьох сотень адміністративних та соціальних послуг.

«Відкриття «Прозорого офісу» показує наскільки ця синергія була позитивна, вдала і ми отримали відповідний результат. Завдяки підтримці народних депутатів, Героя України Ігоря Герасименка, депутатів обласної ради, міської ради. Тут ніхто не ділився за політичними вподобаннями, а всі об'єднали свої зусилля для того, щоб для мешканців Житомира реалізувати такий потрібний та важливий соціальний об'єкт», - сказав депутат Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу» Віктор Євдокимов.

Голова підкомітету з питань соціального захисту прав ветеранів Анатолій Остапенко зазначив: в Прозорому офісі ветерани зможуть отримувати послуги та консультації на гідному рівні та без черг.

«Зліва від мене два крайні віконця - це для ветеранів. На одному робочому місці буде знаходитися представник Міністерства ветеранів, поруч будуть надавати послуги, які можуть отримати ветерана АТО/ООС. Щоб не потрібно було доводити, що він був учасником бойових дій, він, як звичайні люди, прийшов та зареєструвався. В цих віконцях люди сидять кваліфіковані, більш точно будуть розповідати про їх пільги та можливості які вони можуть реалізувати в житті», - розповів народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Анатолій Остапенко.

Арсеній Пушкаренко переконаний, що «Прозорий офіс» у Житомирі - це ще один крок до програми «Держава в смартфоні».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пушкаренко прозорий офіс  
Матеріали по темі