Події

Подробиці вбивства 67-річної жінки та поранення її дочки і зятя поблизу Житомира: події передувало вимагання грошей

8 June 2021, 11:07

У селі Сінгури Житомирського району чоловік ножем зарізав 67-річну сусідку, а дочці та зятеві загиблої завдав ножових поранень у груди. Різник із місця події втік, поліція його розшукала аж у сусідній Вінниччині на залізничному вокзалі.

Про це йшлося в сюжеті ТСН від 7 червня 2021 року.


Відео ТСН

Дочка загиблої змогла зателефонувати родичам і попросити викликати «швидку». В обох – ножові поранення грудної клітини.

«Близько десятої вечора, коли вони вже пішли спати, сусід вибив двері у хату і накинувся з ножем. Дружина кинулася захищати чоловіка. Сусід вдарив ножем в груди і її. На крики зі своєї кімнати вибігла мати й почала затуляти собою дочку. Сусід витягнув її на вулицю і там вбив», – йдеться у сюжеті.

Постраждалі втратили багато крові, і якби їм вчасно не надали медичну допомогу – чоловік і жінка могли б померти, кажуть медики.

Нападнику 55 років, в минулому – учасник АТО. Після скоєного із села втік. Поліція оголосила його у розшук. А затримали його в Могилів-Подільському Вінницької області. Як зазначає начальник ГУНП у Житомирській області, опору злочинець не чинив, поліцейські діяли професійно та миттєво.

У поліції з’ясовують мотиви вбивства. Постраждалі кажуть: сусід їм віддав стару пральну машину і люстру, спочатку задарма, а потім почав вимагати гроші.

А от селяни певні, що сусід заздалегідь готувався вбити подружжя. Літня мати під ніж потрапила випадково.

Затриманий нині під вартою. За умисне вбивство йому загрожує довічне ув’язнення.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури 8 червня поінформувала, що затриманому повідомлено про підозру у скоєнні вбивства однієї людини та закінченому замаху на умисне протиправне позбавлення життя двох інших осіб (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

«За даними слідства, трагічна подія сталася 05.06.2021, близько 23.00 год. в одному із сіл Житомирського району. Місцевий житель, 1966 року народження, раніше судимий за скоєння тяжкого злочину (незаконне поводження з бойовими припасами), перебуваючи на іспитовому терміні, маючи неприязнь до сусідської сім'ї нібито за боргові зобов'язання, прийшов увечері з'ясовувати стосунки. Однак, як тільки господарка будинку відчинила двері, він накинувся на жінку та вдарив її у грудну клітину колюче-ріжучим предметом, унаслідок чого жінка загинула на місці. Коли ж з іншої кімнати вибігли донька та зять, підозрюваний також завдав їм декілька ударів у грудну клітину, тяжко травмувавши обох, відразу покинувши будинок та зник з місця проживання», – пише пресслужба прокуратури.

Вже наступного дня, 6 червня, правоохоронці затримали чоловіка у Вінницькій області, де зняли втікача з потягу.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить відділ поліції №1 Житомирського райуправління поліції, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, 5 червня 2021 року в селі Сінгури Житомирського району чоловік вбив 67-річну односельчанку і поранив її 38-річну доньку, а також ще одного чоловіка, 45-ти років. Злочинця затримали на Вінничині.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 8 червня 2021 року в селі Грубське, що на території Коростишівської громади Житомирської області, невідомий стріляв у кімнату приватного будинку, де перебувало подружжя. У результаті отриманих вогнепальних поранень чоловік загинув на місці. Дружину у тяжкому стані доставили до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство ніж Сінгури  
Матеріали по темі