Влада

​У Житомирі створили робочу групу, яка працюватиме над змінами до положення про конкурс на посаду директора школи

8 June 2021, 13:53

У Житомирі створили робочу групу, яка має відпрацювати зміни та доповнення до положення про конкурс на посаду керівника закладу Відповідне розпорядження мера Житомира №499 від 7 червня Житомирська міська рада оприлюднила 8 червня.

«Робочій групі відпрацювати зміни та доповнення до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Житомирської міської об’єднаної територіальної громади та винести на розгляд постійної комісії із соціально-гуманітарних питань міської ради. Засідання робочої групи проводити за умов присутності не менше 2/3 від її складу», - йдеться у розпорядженні міського голови.

До складу робочої групи, яку очолює заступниця міського голови Марія Місюрова, входить 23 особи, в тому числі керівник департаменту освіти Валентин Арендарчук, його заступниці Світлана Ковтуненко та Раїса Кошевич, директори кількох міських навчальних закладів, депутати міської ради, юристи, керівники громадських організацій.




Скріншот з розпорядження

Нагадаємо, у квітні 2021 мер Житомира Сергій Сухомлин доручив департаменту освіти провести дистанційні співбесіди з керівниками шкіл, в яких закінчуються контракти.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2019 року тодішня заступниця мера Житомира Вікторія Краснопір розповіла, що положення про проведення конкурсів на керівні посади в навчальних закладах збираються удосконалити, 23 квітня 2019 року рішенням Житомирської міської ради були внесені відповідні зміни до положення про конкурсний відбір керівників загальної середньої освіти міста Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс директор школа департамент освіти робоча група  
Матеріали по темі