Місто

Житомирян попереджають про зниження тиску води, а жителям верхніх поверхів рекомендують зробити запас

8 June 2021, 16:59

Упродовж кількох годин 9 червня у Житомирі буде знижений тиск подачі води, а на верхніх поверхах багатоквартирних будинків водопостачання може бути повністю відсутнє.

Про це 8 червня попередила пресслужба КП «Житомирводоканал».

«9 червня з 10:00 до 13:00 буде знижено тиск подачі води на місто в зв’язку із введенням в експлуатацію нового насосного обладнання у машинному залі», – йдеться у повідомленні.

Пресслужба водоканалу пояснює: використання цих насосів, яке регулюється в автоматичному режимі за допомогою частотного перетворювача, забезпечить ощадливий режим експлуатації обладнання та безперебійне зі сталим тиском постачання міста водою.

«Встановлення нового енергоефективного обладнання дозволяє нам значно знизити енергоспоживання, а заощаджені кошти реінвестувати в інші проєкти», – зазначають у водоканалі.

Наголошується, що на верхніх поверхах багатоквартирних будинків можлива повна відсутність водопостачання, тому рекомендується зробити необхідний запас води.

Нагадаємо, 3 червня о 22:00 год. у Житомирі призупинили водопостачання, яке поступово почали відновлювати близько 18:00 год. 3 червня. Одразу після проведення робіт із заміни запірної арматури проходила промивка та дезінфекція водопровідних мереж, яка тривала з 20:00 5 червня до 20:00 6 червня. Тож воду в цей період можна було використовувати лише для технічних потреб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал тиск води  
Матеріали по темі