Місто

​У Житомирі вперше запрацював центр для дітей KvadroKids Club: учасники відправляться у справжню експедицію на квадроциклах

8 June 2021, 17:00

Бути не пасажиром, а водієм і не просто автомобіля, а квадроцикла – мрія чи не кожного юного автомобіліста. Відчуття екстріму та задоволення, коли долаєш перепони на справжній трасі за кермом цього залізного дракона варті того, щоб хоч раз спробувати покататись на квадроциклі. І одного разу буде достатньо, щоб полюбити цю справу на все життя.

Для юних житомирян віком від 8 до 12 років є унікальна можливість стати учасниками KvadroKids Club. Це перший унікальний спеціалізований центр з практичного володіння квадроциклом для дітей, який організував Клуб «Шалені квадрики».

Тут юні квадроциклісти можуть не просто покататися на облаштованих трасах, а й стати справжніми вершниками залізних драконів.

За чотири дні учасники пройдуть курс з навиків водіння на квадроциклі, експлуатації, подолання перепон на природі, орієнтації на місцевості і поїдуть у повноцінний тур-експедицію на квадроциклах.


У фіналі на дітей чекає посвята у підкорювачів драконів та почесне членство у клубі з видачею клубної картки, що надає безліч можливостей та привілеїв у майбутньому.

Вартість одного дня навчання – 800 грн, (сюди входить трансфер дитини від будинку до бази, заняття, оренда квадроцикла, легкий перекус і трансфер назад). З дітьми постійно працюють кваліфіковані інструктори.

Зараз триває набір груп:

  • з 15.06 по 18.06 включно;
  • з 22.06 по 25.06 включно.

Додаткова інформація та реєстрація 0637762609

Подаруйте дітям реальну нереальність разом із Клубом «Шалені квадрики».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квадроцикл діти навчання шалені квадрики  
Матеріали по темі