Суспільство

​Фірма з Житомира виграла тендер на реконструкцію стадіону в Овручі за 38 млн грн

9 June 2021, 11:11

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації має намір укласти угоду з ТОВ «АртХаус» вартістю 38 млн грн на реконструкцію стадіону «Юність» в Овручі.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 14 травня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, здійснити реконструкцію стадіону підрядник має до 1 грудня 2022 року. Джерело фінансування - місцевий та державний бюджети.

У технічному завданні зазначається, що переможець торгів має зрізати дерева, розібрати огорожу, провести загальнобудівельні роботи, зокрема це стосується стін, перегородки, покрівлі, горища, сходів, утеплення, опалення та іншого. Також потрібно провести сантехнічні роботи, роботи з електрообладнання, електроосвітлення, вентиляції, підземного прокладання, покриття футбольного поля, огородження площадки, озеленення, встановлення малих архітектурних форм та інше.

Участь у тендері взяли дві фірми: ТОВ «Олеріт» з пропозицію у 36 млн 791,8 тис. грн та з пропозицією у ТОВ «АртХаус» 37 млн 992,6 тис. грн.

Пропозицію ТОВ «Олеріт» відхилили, зокрема через відсутність у складі договірної ціни розрахунку з економічним обґрунтуванням змін експлуатації будівельних машин і механізмів у вигляді порівняльного складу ресурсів кошторисних норм, що не відповідає вимогам тендерної документації

8 червня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір укласти угоду з ТОВ «АртХаус».

ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель, статутний капітал - 35 тис. грн. Власником фірми є Бобло Петро Іванович, а керівником - Герасимчук Василь Васильович.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2021 департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив два тендери на реконструкцію та будівництво стадіонів в Овруцькому районі на 50 млн грн, серед яких і реконструкція стадіону «Юність». Але уже в березні департамент Житомирської ОДА передумав і відмінив ці тендери.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруч стадіон АртХаус ДРР  
Матеріали по темі