Новини компаній

Твій компаньйон для підкорення віртуальних світів

9 June 2021, 12:43

Електронний пристрій для геймінгу має бути надпотужним і швидким. Якщо ти хочеш бути «у грі» навіть під час поїздок і подорожей, варто вибрати й купити ігровий ноутбук Lenovo. Він вирізняється портативністю, стриманим стильним дизайном і високою продуктивністю. Лептопи лінійки Legion, призначеної для кіберспорту та надскладних завдань, важать менше ніж 3 кг і здатні функціонувати від 3 до 14 годин (залежно від ємності акумулятора) в автономному режимі.

Кажи «так» запеклим протистоянням

Пристрої Legion готові до значних навантажень. Їх оснастили потужною апаратною платформою, яка стабільно функціонує навіть в умовах багатозадачності. Наприклад, модель Lenovo Legion 5i 15IMH05 отримала процесор Intel Core i7-10750H десятого покоління. Шість ядер одночасно обробляють до 12 потоків даних. «Залізо» швидко реагує на кожен запит, а застосунки завантажуються за лічені секунди. Це заслуга оперативної пам’яті на 8 ГБ, накопичувачів SSD (512 ГБ) і HDD (1 ТБ).

Сучасна система охолодження захищає «начинку» від перегрівання: ноутбук не втрачає продуктивності в процесі тривалого комп’ютерного змагання.

Насолоджуйся картинкою і звуковими ефектами

З Legion легко відчути атмосферу гри. Завдяки дисплею Full HD діагоналлю 15,6 або 17,3 дюйма зображення — яскраве, чітке та реалістичне. IPS-матриця відповідає за відображення природних кольорів, тому геймерський пристрій — це ще й інноваційний інструмент для роботи з мультимедійним контентом.

За допомогою дискретної відеокарти NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti на 4 ГБ графіка виводиться на екран Legion 5i плавно, без найменших розривів. Два динаміки Harman, які підтримують технологію Dolby Atmos, забезпечують об’ємне кришталево чисте звучання.

Грай і працюй із комфортом

Розробники врахували вимоги геймерів і оснастили пристрої Legion зручною клавіатурою із білим або кольоровим підсвічуванням (залежно від моделі лептопа та конфігурації). Це дає можливість комфортно користуватися пристроєм уночі чи в приміщеннях із недостатнім освітленням. Використовуй різноманітні комбінації, швидко набирай коди — клавіші за мілісекунди реагують на кожне натискання. Захист від випадкових спрацьовувань допоможе уникнути помилок під час динамічної віртуальної боротьби.

Ігри для тебе — не просто хобі? Розвивай свій геймерський потенціал і колекціонуй феєричні перемоги разом із Lenovo!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ноутбук Lenovo  
Матеріали по темі