Влада

Чекали понад пів години і вже мали йти: у Житомирі рідні загиблих захисників обурилися запізнення міністерки на заплановану зустріч

10 June 2021, 12:10

У Житомирі 10 червня з робочим візитом продовжує перебувати міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Відповідно до програми, Лапутіна у Житомирі має долучитися до низки заходів, зокрема, на 11:10 год. було заплановане вшанування пам’яті житомирян, які загинули під час війни на Донбасі. Після покладання квітів на майдані Соборному мала відбутися зустріч із родинами загиблих захисників України. На цю зустріч міністерка, голова обласної ради та інші члени делегації запізнилися більш ніж на 30 хвилин. Матері загиблих самі поклали квіти, зазначивши, що це зневага до них. Рідні захисників вже мали йти, однак якраз у цей час приїхала міністерка.

Подробиці – у відеосюжеті

Нагадаємо, 9 червня у Житомирі в Юлії Лапутіної було дві зустрічі з ветеранами: говорили про проблеми з житлом та недовіру до представника Мінвет.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2021 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна підписали меморандум про співпрацю. У рамках співпраці запроваджується проєкт «Адмінсервіс Ветеран». Житомир став першим містом в Україні, де запустили цей проєкт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лапутіна міністерка у справах ветеранів вшанування покладання квітів захисник  
Матеріали по темі