Події

​У Житомир горіла лазня: дим побачили сусіди і викликали рятувальників

13 June 2021, 11:20

У Житомирі під ранок 13 червня сталася пожежа в господарчій будівлі, де розташована лазня. Рятувальників сповістили сусіди.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«Зокрема, одне із загорянь сталося в обласному центрі. Сьогодні під ранок (05:52) до рятувальників зателефонували мешканці Житомира з інформацією про те, що з-під даху господарчої будівлі сусідів виходить дим. За вказаною адресую негайно було спрямовано два відділення рятувальників. З’ясувалось, що під одним дахом зазначеної споруди розташовані баня, гараж та господарча будівля. Займання сталося в бані, яку господарі вчора топили. Силами рятувальників пожежу ліквідовано вже за пів години. Внаслідок надзвичайної події знищено лише 5 кв. м перекриття. Загиблих та постраждалих немає. На гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Причина займання наразі встановлюється фахівцями», – йдеться у повідомленні.

Також рятувальники виїжджали сьогодні вночі в с. Рудня Радовельська Коростенського району (Олевська ТГ) – там також займання сталося в господарчій будівлі, а в м.Новоград-Волинський горіло 8 кв.м сміття.

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня у Житомирі поблизу «Глобала» горіла лазня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа лазня рятувальники  
Матеріали по темі