Новини компаній

Дочки-матері за всіма правилами: лялькові аксесуари для цікавої рольової гри

14 June 2021, 10:27

Дочки-матері - одна з найпопулярніших у дівчаток рольових ігор з ляльками або пупса. Щоб вона стала ще цікавіше і реалістичніше, необхідні додаткові аксесуари, що створюють компактний ляльковий світ, що нагадує світ дитини. Що потрібно, щоб грати в дочки-матері за всіма правилами, читайте в нашій статті.

Bbjl8Jr6au_9UwTat1IB-PjJLnE0DNiehBCgaBlTT0hFinGN5o7VogJEm2VPZJJppT4AyIk6Wlsd2JvFRevWj1RQ0W2B7n5F9Uj3nj9XbVmtoozEENpSCa0ZTZqp7w-LJoF0eb0z

Іграшкова коляска і перенесення

Для дівчинки лялька - маленька дочка. Коли вона бере її з собою на вулицю, «дитині» потрібна коляска.

Іграшкова коляска для кукол, як і справжня, може бути будь-якої форми і розміру. Популярні як звичайні прогулянкові моделі, так і коляски-трансформери, люльки і перенесення. Чим натуралістично іграшка, тим більше вона подобається дитині. Здорово, якщо у коляски буде складаний козирок від негоди, а під сидінням - кошик для покупок і лялькових речей.

Зараз в тренді дитячі перенесення і рюкзачки-слінги, тому дівчинка зрадіє їх іграшковому аналогу. Такі аксесуари робляться зі змішаних тканин, легко стираються і доповнюються м'якими лямками, щоб малятку було комфортно носити їх. Іноді пупси йдуть вже в комплекті з перенесенням.

-vJYWaRTRLXi_F1Q2IELcN6wXyAD6aBnBaUG6gEKvsrFHZmalPhlhIYTgir2006OHnlTvCBqLS10Qq8IqUV_gB9mXMp_w3s3IEsg1lyuMcjnXpKWOLU4G-cu0dzpbr1vSzRDUE1O

Ліжечко або манеж

Діти сплять в ліжечку, а значить, вона знадобиться і ляльці. В асортименті представлені дерев'яні та пластикові іграшкові манежі і ліжка різної конфігурації. Моделі з дерева виглядають дуже реалістично. Вони прості і надійні. Пластикові ліжечка роблять яскравими і нарядними, часто доповнюють рюшами і балдахінами. Така лялькова меблі стане цікавим елементом інтер'єру дитячої кімнати.

xqJ_JweYdQad0yIMiE0vJ_N7fUkVpav8E2VfyLMzB97w4pDehnWjSMxmVi41C8MCJFd5v2j-sIacX9bq9QKj9sM_itrB_hgqgikLD-sxGJWSPMkMNnD3sPYhHUU9pX3q0jRNw2g2

Пеленальний столик і стільчик для годування

Наслідуючи мамі, дівчинка напевно захоче переодягати «дочку» на пеленальном столику і годувати на спеціальному стільчику. Як і ліжечка, ці іграшки робляться з дерева або пластика і часто від справжніх відрізняються тільки розміром. Є цілі дитячі ігрові станції, які одночасно включають ліжечко, пеленальний столик, прасувальну дошку і високий стільчик для годування - все, що потрібно, щоб піклуватися про улюбленого пупса.

WSTsNAT0-8n5NNf3cbl0--rCSjj5BSOn9v14QmCgznsTXXCpFjTGUbBkuzOIaLUwVFk-PgCH5bERrY7nwNHHybRA70EmpfCIqX7LB2h84fV968rWjI-2s1HBVfhmUT_i3csmW5wX

Ігрова кухня

Без приготування їжі та годування дитини дівчинка не відчує себе справжньою турботливою матусею. Тому для гри в дочки-матері знадобиться ігрова кухня, де передбачено все те ж саме, що і на цій: варильна поверхня, духовка, мийка, шафки для посуду, холодильник і т. Д. Відповідний комплект з різним набором елементів можна придбати в магазині іграшок. Окремо продаються столові прибори, посуд і навіть іграшкові продукти харчування.

UytdSeQKULVfp10QwXfgm32QyssDbez_nvZzG5qzs25XdYr35u47QvNNl-3-KPN8m78PyptLQ4ZpiWanmwOz57qp1cfUs-NgW27_BbwoKGmt9yftQ0jZ2QA_bUqdz0FVULI90DvI

Набори аксесуарів

Щоб не довелося купувати окремо кожен елемент гардеробу і Догляду кошти для пупса, виробники випускають набори лялькових аксесуарів. Комплектація різна. Це можуть бути предмети одягу (повзунки, сорочечки, платтячка, шапочки і т. Д.), Нагрудники та слюнявчики, памперси, пелюшки, пустушки, рушники, пляшечки, банні приналежності і т. П. Дівчинка сама вибере, що її «дитині» стане в нагоді в першу чергу.

Yj-ZKCdhTIckTfoFBXFYMF3d45G1Nz0Y7yvaJ2cmPI1CL40kp3ba7C6LRJM514bqTBn6OAYM9PGZ7TOcMM-CD7fHEJmVhZuhzN3JlEkYoDot6Z_jG_1fUfm2H9jJjI_Jd30w3Qzw

Ляльковий домик

Ляльковий будиночок - більше ніж просто іграшка. Облаштовуючи житло для «дочки», дівчинка знайомиться з призначенням кімнат, вчиться правильно вибирати і розташовувати елементи інтер'єру, наводить порядок, робить будинок комфортним для життя. Під час гри малятко моделює ситуації з реальної дійсності: сімейні сценки, дотримання розпорядку дня, догляд за домашніми тваринами, прийом гостей і т. Д. Все це стає частиною досвіду рольової поведінки, який стане в нагоді в майбутньому.

Граючи в дочки-матері, дівчинка вживається в образ мами, пізнає соціально важливу роль материнства і створює свій власний світ, де панують затишок і гармонія. Це доставляє малятку радість, дарує натхнення і позитив.

Загляньте до відділу з ляльковими аксесуарами і порадуйте дочку захоплюючій і корисною іграшкою!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі