Події

​Поліцейські розшукали 15-річну дівчину, яка втекла з реабілітаційного центру: переховувалась у закинутому будинку в Бердичеві

15 June 2021, 16:17

15-річну Вікторію Шиманську, вихованку центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім», яка 13 червня самовільно залишила заклад, 15 червня розшукали в селі Маркуші Бердичівського району. Дівчина втекла спільно з раніше судимим чоловіком і переховувались в закинутій будівлі.

Про це Житомир.info повідомили житомирські поліцейські, які розшукали дівчину спільно з бердичівськими оперативниками.

«Дівчину знайшли в селі Маркуші. Там вона перебувала спільно з раніше судимим чоловіком. Вони знайшли закинутий будинок і жили там. Життю і здоровю неповнолітньої нічого не загрожує, спершу доставили їх у відділок, а потім дівчину відвезуть назад у реабілітаційний центр», – зазначили поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня 2021 року в місті Коростень Житомирської області розшукували 5-річного хлопчика. З’ясувалося, що малюк взяв гроші у мами в гаманці, сів на маршрутку та поїхав у магазин купувати нову іграшку. Дитину розшукали, коли вона автобусом поверталася додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук реабілітаційний центр поліція  
Матеріали по темі