Події

На Київській у Житомирі пограбували пенсіонера, патрульні затримали двох чоловіків та жінку

16 June 2021, 16:27

На вулиці Київській у Житомирі 16 червня пограбували чоловіка: відібрали сумку і телефон. Патрульні оперативно прибули на виклик та неподалік від місця злочину затримали трьох імовірних грабіжників – двох чоловіків та жінку.

Про це повідомили у Telegram-каналі патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні вдень (16 червня), близько 11-ї години, інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Київська троє невідомих осіб відкрито заволоділи сумкою та мобільним телефоном заявника», – йдеться у повідомленні.

Патрульні оперативно прибули на місце події та, поспілкувавшись з заявником, отримали детальний опис нападників і напрямок, у якому ті побігли. Під час перевірки прилеглої до місця події території патрульні виявили двох чоловіків та жінку, схожих за описом.

Осіб, імовірно причетних до грабежу, патрульні поліцейські доставили до Житомирського районного управління поліції та передали слідчим, що дадуть правову кваліфікацію їхнім діям.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info уточнили, що чоловік, відносно якого був скоєний злочин, – 1947 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 21 квітня 2021 року на вулиці Східній у Житомирі троє невідомих напали на 13-річного хлопця: побили його та відібрали рюкзак. Одного з нападників оперативно затримали патрульні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування грабіж напад вул.Київська  
Матеріали по темі