Події

​У Житомирській області чоловік через ревнощі поранив двох односельчан: потерпілі у лікарні

21 June 2021, 16:35

Уночі 20 червня у с. Стрижівка (колишній Коростишівський район) між місцевими жителями виник конфлікт, у результаті якого один з чоловіків завдав тілесні ушкодження двом іншим. Поранених ушпиталили, а причетного до події затримали поліцейські. Нині у рамках кримінального провадження триває встановлення всіх обставин.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Близько 22:50 до відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП надійшло повідомлення від медиків про спричинення ножових поранень двом чоловікам. Відтак на місце події у с. Стрижівку вирушила слідчо-оперативна група. Попередньо, між місцевими жителями віком 39, 37 та 32 років виник конфлікт через ревнощі. У результаті старший з чоловіків поранив своїх опонентів. З травмами різного ступеню тяжкості двох селян ушпиталили до Коростишівської райлікарні, де їм провели оперативні втручання. Нині стан поранених стабільний», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вилучили з місця події низку речових доказів та зібрали свідчення очевидців.

39-річного місцевого жителя, причетного до завдання поранень, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня у Житомирі поліцейські затримали жінку, яка смертельно травмувала співмешканця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж поранення лікарня конфлікт ревнощі  
Матеріали по темі