Місто

​На святкові вихідні в Житомирі прогнозують різке похолодання з дощем та градом

25 June 2021, 13:38

За прогнозами синоптиків, упродовж триденних вихідних спостерігатиметься різка зміна погоди. Так, у суботу, 26 червня, у Житомирі буде ще доволі спекотно, але вже наступного дня, 27 червня, очікуються дощі, грози і навіть град, при цьому стовпчик термометра вдень знизиться до 20-25 градусів тепла.

Про це 25 червня попередили в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

Прогноз погоди:

У суботу, 26 червня, у Житомирі спостерігатиметься мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень – короткочасний дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 18-20 градусів тепла, вдень 28-30 градусів тепла. По області можливі грози та град.

У неділю, 27 червня, у Житомирі буде хмарно з проясненнями. Короткочасний дощ, місцями значний, часом гроза. Вдень в окремих районах області можливий град та шквали 15-20 м/с. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-18 градусів тепла, вдень 20-25 градусів тепла.

У понеділок, 28 червня, буде також хмарно з проясненнями. У Житомирі спостерігатиметься невеликий короткочасний дощ, місцями помірний. Вдень можлива гроза. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-18 градусів тепла, вдень 22-27 градусів тепла.

Початок наступного робочого тижня у Житомирі, за прогнозами синоптиків, має бути сухим і теплим.

Нагадаємо, 23 червня спека в Житомирській області побила абсолютний рекорд червня за останні 75 років. Температурний максимум був зафіксований і наступного дня, 24 червня.

Як повідомляв Житомир.info, на святкові триденні вихідні у Житомирі заплановано ряд заходів, зокрема чемпіонат України з плавання на відкритій воді, «пікнік», пляжна вечірка, вогняне шоу та нічний забіг на День молоді в житомирському гідропарку, заходи «Майстерні міста» та урочистості до Дня Конституції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода літо червень спека похолодання дощ гроза град  
Матеріали по темі