Новини компаній

Марка Dior: романтичний стиль в одязі, парфумерії та косметиці

25 June 2021, 16:27


Dior – знаменитий бренд, під яким виготовляється дизайнерський одяг, предмети розкоші, парфумерія, доглядова та декоративна косметика

Крістіан Діор разом зі своїм другом Марселем Буссаком заснували цю марку у 1946 році для того, щоб кардинально змінити жіночий стиль, в якому домінувала буденна практичність і було дуже мало романтики. Ключовим завданням стало створення елегантних жіночних образів. Вузька талія та пишні спідниці, які доходили до середини гомілки, стали візитівкою першої, представленої у 1947 році колекції цього модного дому.

Післявоєнна Європа тільки почала приходити до тями після всіх перенесених тягот та прагнула до нових вражень, жіночних силуетів, витонченості, справжнього шику. Крістіан Діор відчув цю потребу в красі та втілив її у своїх моделях. Успіх був величезним, всі були одностайні у своєму захопленні – преса, публіка, критики.

Декоративна косметика від Діор: в каталозі тільки хіти

Сьогодні ця марка знаменита не тільки елегантним одягом, але і різноманітною косметичною продукцією. На сайті інтернет-магазину MAKEUP https://makeup.com.ua/brand/24201/ широко представлені засоби для догляду за шкірою, декоративна косметика, парфумерія. Купити оригінальну продукцію Dior можна зі швидким доставленням по Києву та Україні.

Пропонуємо короткий огляд бестселерів 2021:

  • Бальзам для губ Rouge. В його рецептуру входять екстракт півонії та граната, а формула на 95% складається з інгредієнтів натурального походження. Створює на губах атласне покриття та підтримує нормальний рівень зволоження протягом 24 годин.
  • Тональна основа Backstage для обличчя та тіла. Забезпечує ідеальний колір шкіри, легко наноситься та розподіляється. Продукт можна накладати в 1-3 шари. Він пройшов незалежне тестування за участю професійних візажистів і повністю ними схвалений.
  • Крем для нігтів (абрикос). Засіб випускається з 1963 року й продовжує утримувати перші позиції у рейтингу найпопулярніших пропозицій, який регулярно оновлюється на сайті марки. Всього за 1 місяць крем покращує стан нігтьових пластин, відновлює їхній природний колір і блиск, а також зменшує ламкість, перешкоджає розшаруванню.
  • Щипці для завивки вій. Підходять до будь-якої форми повік, швидко та легко захоплюють навіть важкодоступні волоски. Ефект зберігається протягом 8 годин.
  • Об'ємний блиск для губ Addict Lip Maximizer. Представлений у 15 відтінках. Формула на основі гіалуронової кислоти забезпечує збільшення обсягу та тривале зволоження, створює ефект пухких губ, а також розгладжує їхню поверхню.
  • Помада Rouge. Виконує насичене оксамитове покриття з різним фінішем – матовий, сатиновий, атласний, металік. Стійкість на губах не менше 16 годин. Екстракт червоної півонії підтримує нормальний рівень гідратації, екстракт квіток граната пом'якшує огрубілі ділянки та підвищує еластичність, олія ши підвищує місцевий імунітет і живить шкіру.
  • Туш для вій Diorshow Iconic Overcurl. Значно збільшує обсяг, а також надає віям виражений вигин. Представлена у класичних кольорах – чорному, коричневому, синьому, а також випускається обмежена лінійка, в яку входить туш з додатковим сріблястим блиском.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі