Події

​У Коростені 13-річний хлопець заліз на залізничний міст та впав після ураження струмом, дитина у лікарні

29 June 2021, 11:31

У Коростені 28 червня 13-річний підліток заліз на залізничний міст та отримав ураження електричним струмом і впав. Дитина у лікарні.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Поліцейські, які отримали таке повідомлення від медиків, виїхали на місце події. Попередньо встановлено, що за парканом школи по вул. 1-го Травня у райцентрі проходить залізнична колія сполученням Коростень – Київ для електропотягів. Хлопець піднявся на верх конструкції мосту через річку, де і сталося ураження струмом високої напруги. Від удару підліток упав на бетонне покриття з висоти 10-15 метрів та, окрім опіків, отримав й інші тяжкі травми. Дитину госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. Медики роблять залежне від них для порятунку життя хлопця. Поліцейські встановили, що під час події на залізничних коліях були ще кілька товаришів потерпілого. Нині їх опитують про обставини та мотиви їх перебування там», – йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження: попередня кваліфікація події – ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2020 року У Бердичеві 12-річного підлітка вдарило струмом під час фотографування на даху вантажного потяга.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень міст струм залізниця підліток  
Матеріали по темі