Новини компаній

Особливості замовлення товарів на 6PM

29 June 2021, 13:07

6pm — це популярний американський аутлет, який є філією гіпермаркету Zappos (належить «Амазону»). Тут реалізується одяг, взуття, головні убори, різні аксесуари для чоловіків, жінок і дітей. Всі товари, які не можуть продати на «Заппос» протягом 3-6 місяців, потрапляють у 6pm і виставляються зі знижками до 85%. Тому тут можна придбати речі для всієї родини: повністю оновити гардероб ви зможете за 100–200 доларів.

Але існує одна проблема: у 6pm немає доставки в Україну. Компанія не відправляє замовлення у нашу країну, вона розсилає їх тільки по Америці. Але не варто впадати у відчай: ми розповімо вам, як обійти це обмеження. Все, що вам потрібно зробити, — зареєструватися в EasyXpress і отримати індивідуальну американську адресу (послуга повністю безкоштовна).

Як замовляти товари

Після того як ви зареєструєтесь на сайті, ви отримаєте поштову адресу. Саме її і потрібно буде вказати на сайті 6pm при здійсненні покупки. Далі посилка прийде на склад компанії, після чого її доставлять в Україну. Єдине, що вам потрібно буде зробити, — це зареєструвати її в особистому кабінеті. Для цього достатньо буде ввести трек-номер (його видасть вам сайт 6pm після відправляння замовлення).

Скільки коштує така послуга? Для початку розберімось з правилами 6pm. Він доставляє замовлення по США безкоштовно за умови, що ви купуєте мінімум дві одиниці товару або його загальна вартість перевищує 50 доларів. Якщо ця умова не виконується, то вам потрібно буде сплатити доставку (вона коштує 3.95 USD). Після цього ваша посилка прийде на склад EasyXpress за 4–5 робочих днів. Можна прискорити процес, заплативши 10 доларів (її привезуть за 2 дні) або 14 USD — за 1.

Далі ваше замовлення буде переправлене в Україну. Ви самі вибираєте, як це зробити. Можливі два варіанти:

  1. Морем. Цей спосіб підходить для великих посилок, маса яких більш як 3–5 кілограм. Вартість за кг — 5 доларів, терміни доставки — до 35 робочих днів.
  2. Літаком. Цей варіант зазвичай вибирають для легких речей. Ціна за один кілограм — 9 доларів, терміни доставляння — до 9 робочих днів.

Якщо ви берете пару взуття або білизну, то краще вибрати літак. Якщо ж посилка буде важкою і вона не потрібна вам терміново, то зупиніться на морському пересиланні.

Чому варто вибрати 6PM

Даний аутлет має кілька серйозних переваг:

  1. Вигідні ціни та регулярні знижки. З їх допомогою ви зможете придбати брендові речі на 40–85% дешевше, ніж в Україні.
  2. Широкий асортимент. Тут можна підібрати товари для всієї родини та упакувати їх в одну посилку.
  3. Додаткові знижки у вигляді купонів. Якщо ви зареєструєтесь на 6PM, то вам регулярно будуть приходити листи з акційними пропозиціями. Використовуючи купони, ви зможете добре заощадити.

Спробуйте — вам гарантовано сподобається.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі