Новини компаній

Як завантажити Парі Матч на ПК (персональний комп’ютер)

30 June 2021, 09:50

На сьогоднішній день букмекерська контора Parimatch по праву займає лідируючі позиції на українському ринку онлайн-беттінга. Це підтверджується величезною фанатською базою даної платформи, що пропонує своїм користувачам не тільки кращі коефіцієнти на ринку, але і по-справжньому широку лінію ставок. З урахуванням даних фактів немає нічого дивного в тому, що багато гравців бажають з'ясувати, де можна скачать Пари Матч на ПК для отримання можливості робити зручно ставки на спортивні події за допомогою ноутбука або персонального комп'ютера. Тому спробуємо розібратися в даному питанні детальніше.

Огляд комп’ютерної версії БК ПаріМатч

Як завантажити і встановити Parimatch на ПК

Користувачі, що бажають скачать Пари Матч на ПК, перш за все повинні пам'ятати про те, що офіційний додаток для Windows від цього популярного в Україні букмекера, являє собою повну копію веб-ресурсу букмекерської контори. За своєю суттю ця програма надає безперебійний доступ до сайту, що працює в доменній зоні .com. Це реалізується за рахунок автоматичного запуску програмою дзеркальних посилань, що забезпечують безперебійний обхід блокування веб-сайту. Таким чином, для входу https://gorilla.in.ua/uk/obzor/vhod в свій ігровий аккаунт і початку ставок, користувачам не потрібно здійснювати ніякі спеціальні маніпуляції, користуватися додатковим програмним забезпеченням.

Для завантаження офіційного додатку для ПК від Parimatch потрібно перейти на сайт букмекерської контори. У тому випадку, якщо з якихось причин сайт не відкривається, то просто скористайтеся будь-яким доступним VPN-розширенням для веб-браузера.

Після цього на головній сторінці натисніть на пункт «Проблеми з доступом?», після чого натисніть на пункт «Parimatch Bet Client» для запуску процесу завантаження інсталяційний файл клієнта для ПК. Далі залишиться просто запустити скачаний інсталяційний файл і слідувати інструкціям для завершення процедури встановлення програми.

Важливо: варто відзначити, що ця програма поширюється абсолютно безкоштовно. Крім того, вона ідеально оптимізована, тому вона буде прекрасно працювати на слабких ноутбуках і порівняно старих ПК.

Огляд версії Parimatch для Windows

Після того як користувачу вдасться успішно скачать пари матч на ПК, він зможе самостійно переконатися в тому, що інтерфейс програми цілком повторює інтерфейс офіційного веб-сайту букмекерської контори. У ньому також переважають чорні і жовті кольори, що є відмінною рисою букмекерської контори Паріматч.

Для отримання доступу до всіх функцій веб-ресурсу спершу потрібно пройти процедуру реєстрації або ж при наявності аккаунту просто увійти в нього за допомогою форми для входу. Через цю програму для ПК можна не тільки здійснювати ставки на спортивні події, а й поповнювати ігровий рахунок будь-яким зручним способом, виводити зароблені на спорті кошти. Для цього буде потрібно перейти в розділ «Поповнення/Зняття».

Крім традиційних ставок за допомогою цього програмного забезпечення користувачі отримують доступ до ставок лайв, а також до ставок на кіберспорт, які останнім часом стають все більш популярними серед беттерiв.

Окремо варто відзначить наявність можливості зв'язати зі службою клієнтської підтримки прямо з програми через онлайн-чат. Досвідчені фахівці зможуть швидко вирішити будь-які проблеми користувачів, пов'язані з поповненням рахунку, виведенням коштів, входом до системи і реєстрацією.

Підсумки

З урахуванням усього вищесказаного можна зробити висновок про те, що офіційний клієнт для ПК і ноутбуків від букмекерської контори Паріматч є зручним способом для здійснення ставок на спорт. Його головною перевагою є максимальна стабільність, швидкість роботи, а також можливість автоматичного обходу будь-яких блокувань веб-сайту букмекера без використання додаткового програмного забезпечення.

Окремо варто відзначити наявність можливості у користувачів скачування не тільки клієнта для ПК, але і мобільних додатків, працюючих як на Андроїд-смартфонах, так і на різних IOS-пристроях.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Парі матч ставка  
Матеріали по темі