Політика

​Він дуже мало спить і багато працює, – молодь Житомирщини познайомилася з Віталієм Кличком

1 July 2021, 12:39

Молодь Житомирщини відвідала Київ, Київську міськраду та поспілкувалися з лідером політичної партії «УДАР» Віталієм Кличком. Поїздку для них організували житомирські «ударівці».

Золоті Ворота, пішохідно-велосипедний «міст Кличка», Майдан Незалежності, Київську міську раду та інші відомі місця столиці відвідала молодь Житомирщини. А найбільшим сюрпризом для них стало знайомство з міським головою Києва, лідером політичної партії «УДАР» – Віталієм Кличком.

«Він дуже мало спить, з роботи приходить додому о 12 ночі і дуже багато працює, бо змінює на краще місто, яке любить. Ми не очікували, що Віталій Кличко виявиться таким простим, людяним і цікавим. Він відповідав на усі наші запитання, розповідав історії з життя та охоче з нами фотографувався. Нам дуже сподобався цей захід, він справді збагачує кругозір», - розповіла Катерина Гусєва.

«Чудово, що до Дня молоді для нас організували таку екскурсію і зустріч. Нам було дуже цікаво подивитися, як працює Київська міська рада, як тут все організовано. Мене вразило, як Віталій Кличко змінює Київ, з якою любов’ю він говорить про місто», - розповів Костянтин Деркач.

У планах Житомирського «УДАРу» ще низка таких екскурсій та інших заходів для молоді.

«Наша молодь познайомилась зі справжнім стратегом, лідером «УДАРу» Віталієм Кличком. Вони дізналися, як він уже сьогодні перетворює Київ на успішне, європейське місто. Молодь справді приємно вражена. Тому ми плануємо й надалі проводити такі заходи», - розповів Олег Дзюбенко, лідер Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

«Хочемо ще!» - такими словами молодь закінчила екскурсію Києвом. До Житомира вони привезли емоції, натхнення та мотивацію.

Пресслужба Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УДАР Кличко  
Матеріали по темі