Події

У лісі в Житомирській області розшукали жінку, яка пішла по ягоди і заблукала

3 July 2021, 12:01

Ввечері 2 липня в Коростенському районі Житомирської області поліцейські та лісівники розшукали жінку, яка заблукала у лісі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Коростенського рай управління поліції.

«2 липня близько 19:10 до Коростенського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві заблукала жінка, яка того ж дня пішла по ягоди», – йдеться у повідомленні.

По мобільному зв'язку 52-річна місцева жителька встигла повідомити подругу, що заблукала на території Ушомирського лісництва. Потім зв'язок обірвався.

Поліцейські сектору швидкого реагування розпочали пошуки разом з працівниками державної лісової охорони. Також застосували для огляду місцевості квадрокоптер.

Розшукові заходи тривали майже 2 години. Врешті, безперервне прочісування умовних квадратів лісового масиву увінчалися успіхом і жінку розшукали. Вона розповіла, що вдень пішла по чорниці, але втратила орієнтир та не змогла самостійно вийти з лісу.

Зазначено, що правоохоронці доставили жінку додому. Її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2020 року пішла в ліс по ягоди та не повернулася додому 83-річна жителька села Карвинівка Романівського району Житомирської області Людмила Шатило. Поліція оголосила жінку в розшук. Близько 15:30 год. 6 липня бабусю розшукали поблизу села Годиха. Згодом пенсіонерка розповіла, що вибратися з лісу їй допоміг пес Тітушка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення ліс ягоди чорниця Коростенський район  
Матеріали по темі