Новини компаній

Робота в Німеччині для студентів з України

5 July 2021, 15:22

Українські студенти мають змогу поїхати на роботу в Німеччину завдяки програмі ZAV, строком на 2-3 місяці і середнім заробітком 1500 - 1800 евро. Під час перебування в Німеччині студенти мають змогу поспілкуватися на німецькій мові та подорожувати Європою.


Що таке програма ZAV?

ZAV - це студентська практика від німецького федерального агентства зайнятості. Згідно з умовами програми, роботу для студента в Німеччині за програмою ZAV надають на період до 90 днів на рік. Тому попрацювати в Німеччині можна під час літніх і зимових канікул.

Які є вакансії ?


Вакансії в програмі ZAV для студентів діляться на два види: зі знанням німецької та без. Так, можна відправитися в Німеччину на вакансію в сфері обслуговування: кафе, ресторани і готелі. Якщо ж студенти не володіють німецькою можна працювати в сфері сільського господарства: робота на поле або фермі, збір різних ягід і фруктів:

1. Робота на поле

2. Збір полуниці

3. Збір чорниці

4. Збір малини

5. Збір різних ягід

6. Збір яблук і груш

7. Робота на виноградниках

8. Робота водієм вантажівки

9. Збір спаржі

10. Збір гарбуза

11. Робота в теплицях

12. Робота офіціантом

13. Робота в готелі

14. Помічник на кухні

15. Робота в кафе або ресторані

16. Робота на барі


Як скористатися програмою ZAV Germany?


Студенти можуть поїхати на роботу до Німеччини за програмою ZAV в Україні скориставшись послугами компанії "GERMANYZAV | DZHEVALO TEAM". Компанія співпрацює з німецькими роботодавцями безпосередньо з 2012-го року. Компанія надає для студентів різний вибір вакансій на всі сезони року в Німеччині. Щоб взяти участь в програмі і поїхати на роботу до Німеччини досить перейти на сайт https://germanyzav.com.ua/ua/registration/. Там потрібно зареєструватися або отримати безкоштовну консультацію у менеджерів по телефону.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робота за кордоном  
Матеріали по темі