Новини компаній

Вибираємо гермомішок для походу: на що варто звернути увагу?

5 July 2021, 16:09


Герметичний мішок - один з важливих елементів туристичного спорядження, без якого не обходиться жоден похід. Він захищає туристичне спорядження від намокання і дозволяє зручно і безпечно переносити речі в будь-яку погоду. Існує величезна різноманітність туристичних гермомішки з різними характеристиками. Розглянемо, як правильно вибирати такий аксесуар в рамках підготовки до походу.

Матеріал герметичного мішка

Сучасні туристичні гермомішки виробляються з різних матеріалів, переважно штучного походження. Найпопулярнішими є вироби з щільного нейлону, який ефективно захищає вміст від намокання під час дощу і вологу погоду. Ознайомитися з самими моделями нейлонових гермомішки, які обрали для себе досвідчені туристи, можна на сайті https://seatosummit.com.ua/germetichnye-meshki/. Додаткові «плюси» туристичним мішкам з нейлону надає додаткове покриття - зовнішнє ламінування, завдяки якому вироби стають ще більш вологостійкими і довговічними. Таке покриття продовжує термін служби туристичних мішків приблизно в півтора-два рази. Ознайомитися з різноманіттям популярних моделей гермомішки для походів від відомих світових виробників туристичного спорядження можна на сайті seatosummit.com.ua. Тут же представлено докладний опис кожної моделі мішка і особливостей матеріалу, з якого він зроблений.

Герметичність мішка для походів

Найважливішим критерієм вибору розглянутого виду аксесуарів для любителів туристичних походів є також герметичність мішка для походів і туризму. Саме від цієї характеристики буде залежати стан речей і спорядження під час туману, підвищеної вологості повітря, дощу або снігу. Найбільш бажаними і популярними, особливо для осінньо-зимових походів з сезонними опадами, є туристичні мішки з високим рівнем герметичності, який досягається завдяки двом факторам:

  • використання спеціального матеріалу;
  • особливої конструкції вироби.

Цілісна конструкція мішка забезпечує найвищу герметичність і 100% -ю захист від води і вологості, тому саме такі вироби користуються найбільшим попитом серед профі походів. Водонепроникний щільний матеріал з ламінуванням, який ефективно відштовхує воду з обох сторін, також надає таким виробам необхідні високі показники по герметичності і здатності захистити туристичне спорядження від намокання навіть в самий злива.

Особливості фурнітури гермомішки

Якісні професійні мішки для походів відрізняються не тільки високоміцної спеціальної вологонепроникною тканиною із захисним покриттям, а й особливою фурнітурою, яка зручна у використанні, надійна і не боїться погодних примх. Наприклад, на сайті seatosummit.com.ua представлено безліч туристичних мішків різних розмірів і місткості з пряжками спеціальної запатентованої конструкції, яка може похвалитися підвищеною зручністю і довговічністю, а також застібкою з захищеної від корозії нержавіючої сталі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гермомішок  
Матеріали по темі